Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Food Engineering Laboratory Manual

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte Food Engineering Laboratory Manual Gustavo V. Barbosa-Canovas
Codul Libristo: 04815012
Editura Taylor & Francis Inc, mai 1997
A laboratory manual to facilitate the understanding of the most relevant unit operations in food eng... Descrierea completă
? points 322 b
653 lei
În depozitul extern Expediem în 14-18 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


Integrated Process and Fixture Planning Emad Abouel Nasr / Copertă tare
common.buy 1.001 lei
Love Knot Elizabeth Chadwick / Carte broșată
common.buy 60 lei
Social Foundations of Markets, Money and Credit Costas Lapavitsas / Carte broșată
common.buy 419 lei

A laboratory manual to facilitate the understanding of the most relevant unit operations in food engineering. It also includes eleven chapters that cover unit operations centered on food applications: dehydration, thermal processing, friction losses in pipes, freezing, extrusion, evaporation, and physical separations.

Informații despre carte

Titlu complet Food Engineering Laboratory Manual
Limba engleză
Legare Carte - Copertă tare
Data publicării 1997
Număr pagini 156
EAN 9781566765411
ISBN 1566765412
Codul Libristo 04815012
Greutatea 450
Dimensiuni 152 x 229 x 12
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo