Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Food Biosynthesis

Limba englezăengleză
Carte Carte broșată
Carte Food Biosynthesis Alexandru Grumezescu
Codul Libristo: 16165433
Editura Elsevier Books, iunie 2017
Food Biosynthesis, Volume One in the Handbook of Food Bioengineering series, describes the main aspe... Descrierea completă
? points 355 b
715 lei
șansă 50% Şanse de a obține acest titlu Când primesc cărțile?

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


Skull of Alum Bheg Kim A. Wagner / Copertă tare
common.buy 169 lei
Lectures on Numerical Mathematics H. Rutishauser / Copertă tare
common.buy 455 lei
Etrusker Karl O. Müller / Carte broșată
common.buy 277 lei
Messenger is Already Dead Jennifer Macbain-Stephens / Carte broșată
common.buy 70 lei
American Billiard Record Phelan / Copertă tare
common.buy 173 lei
Perfectionist David Williamson / Carte broșată
common.buy 90 lei
curând
Henry Pond the Poet Dick King-Smith / Carte broșată
common.buy 42 lei
King's Handbook of Boston Harbor Moses Foster Sweetser / Carte broșată
common.buy 168 lei
Cross-Border Resource Management Rongxing Guo / Carte broșată
common.buy 925 lei

Food Biosynthesis, Volume One in the Handbook of Food Bioengineering series, describes the main aspects related to the biological production of synthetic ingredients and natural foods, highlighting the impact of bacteria and plants in the biosynthesis of key food components. Biosynthesis methods could help solve issues like food shortages, providing consumers with preferred ‘natural’ food options. This book represents how biologically synthesized ingredients, such as vanilla flavoring, soy, milk and egg substitutes can be utilized as a desired option future foods. It is ideal for scientists and researchers who want to improve their knowledge on the field of food biosynthesis. Presents practical approaches of biosynthesis and the impact of biological origin on the field of food engineeringOffers alternative applications to produce natural foodsIncludes processes and techniques to produce health promoting foodsDiscusses the positive effects of biosynthesis on microbial production to enhance food safetyOffers a variety of perspectives on biosynthesis and its benefits for food ingredient production

Informații despre carte

Titlu complet Food Biosynthesis
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2017
Număr pagini 488
EAN 9780128113721
ISBN 0128113723
Codul Libristo 16165433
Editura Elsevier Books
Greutatea 1012
Dimensiuni 235 x 193 x 20
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo