Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Stimați clienți, din cauza zilei de sărbătoare, asistența pentru clienți nu este disponibilă astăzi. Ne vom ocupa de solicitările dumneavoastră în următoarea zi lucrătoare. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Food Additive User's Handbook

Limba englezăengleză
Carte Carte broșată
Carte Food Additive User's Handbook James S. Smith
Codul Libristo: 02180614
Editura Springer-Verlag New York Inc., noiembrie 2012
The aim of this book is to present technical information about the additives used in food product de... Descrierea completă
? points 161 b
320 lei
În depozitul extern în cantități mici Expediem în 12-15 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
Organic Chemistry Jonathan Clayden / Carte broșată
common.buy 394 lei
CT Teaching Manual / Carte broșată
common.buy 369 lei
Weary Men Arne Garborg / Carte broșată
common.buy 186 lei
Cell Culture Techniques Michael Aschner / Copertă tare
common.buy 1.254 lei
Geodesy Jurgen Muller / Copertă tare
common.buy 308 lei
Concentric Method In The Diagnosis Of Psychoneurotics LAIGNEL LAVASTINE / Carte broșată
common.buy 382 lei
From that Place and Time Lucy S. Dawidowicz / Carte broșată
common.buy 217 lei

The aim of this book is to present technical information about the additives used in food product development, in a concise form. Food product development is an activity which requires application of technical skills and the use of a diverse range of information. Normally this information is scattered throughout the vast food science literature in journals and books and in technical publications from the various suppliers. It has been my experience, through consulting with the food industry, that there is a need for information on food additives in a quick-to-use form-in tables and figures where possible. Time wasted during information retrieval causes delay in practical development work, which results in delay of product launch and possibly the loss of market advantage. This handbook will be used by food product development staff and by all food scientists requiring access to information on food additives in a quick-to-use format. Some knowledge of food science is assumed. Each chapter contains a bibliography which can be consulted if further informa tion is required. Local legislation will have to be consulted to determine the legality of use of the additive, in which foods and at what level of addition. Information on safety can be found in Food Additives Handbook (1989) by R. J. Lewis, published by Van Nostrand Reinhold, New York.

Informații despre carte

Titlu complet Food Additive User's Handbook
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2012
Număr pagini 286
EAN 9781461367468
ISBN 1461367468
Codul Libristo 02180614
Greutatea 453
Dimensiuni 152 x 229 x 17
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo