Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Flavour and Sensory Quality of Dried Beef

Limba englezăengleză
Carte Carte broșată
Carte Flavour and Sensory Quality of Dried Beef Job Mapesa
Codul Libristo: 06817736
Editura VDM Verlag Dr. Mueller E.K., septembrie 2008
Food sufficiency to alleviate poverty and hunger isan all-time concern in many developing countriese... Descrierea completă
? points 144 b
292 lei
În depozitul extern Expediem în 14-18 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


Carotenoproteinas del cangrejo rojo de rio Olga María Cremades de Molina / Carte broșată
common.buy 402 lei
Standards and Global Trade / Carte broșată
common.buy 308 lei
Der Irak-Krieg und die Berichterstattung Agnes Ciuperca / Carte broșată
common.buy 346 lei
Interdisciplinary Approaches to Gene Therapy Stefan Müller / Carte broșată
common.buy 643 lei
Victorian Urban Settings / Copertă tare
common.buy 1.005 lei

Food sufficiency to alleviate poverty and hunger isan all-time concern in many developing countriesexperiencing chronic food insecurity. In this bookthe author explores the long ignored traditionalmeat preservation techniques combining use of food-grade preservatives and sun-drying. It presents acarefully outlined introduction focused on thefactors that define the eating quality of beef,starting with an overview of preservation, withemphasis on beef flavour, accompanied with anexperimental procedure on the sun-drying technique.It goes on to explore the key components of flavourchemistry and sensory parameters, before examininghow these components work together to impart thecharacteristic beef taste that is crucial indetermining consumer acceptability. This book is asuitable practical guide for students andorganizations interested in gaining an understandingin food preservation, sensory and flavour science.Organizations and individuals dealing with foodsecurity related issues and adoptive technologytransfer will also find it invaluable.

Informații despre carte

Titlu complet Flavour and Sensory Quality of Dried Beef
Autor Job Mapesa
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2008
Număr pagini 56
EAN 9783639085624
ISBN 3639085620
Codul Libristo 06817736
Greutatea 86
Dimensiuni 152 x 229 x 3
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo