Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Flavor of Meat and Meat Products

Limba englezăengleză
Carte Carte broșată
Carte Flavor of Meat and Meat Products Fereidoon Shahidi
Codul Libristo: 06796513
Editura Springer-Verlag New York Inc., noiembrie 2012
Flavour is an important sensory aspect of the overall acceptability of meat products. Whether we acc... Descrierea completă
? points 289 b
582 lei
În depozitul extern în cantități mici Expediem în 12-15 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


Captivating Revised and Updated Staci Eldredge / Carte broșată
common.buy 98 lei
Great Opera Arias and Themes for Solo Piano Carolinda Carlson / Carte broșată
common.buy 107 lei
Robert Xavier Rodriguez Robert Xavier Rodriguez / Carte broșată
common.buy 131 lei
Feeling Terrific Namir F Damluji / Carte broșată
common.buy 91 lei
Virtuoso Teams Andy Boynton / Carte broșată
common.buy 108 lei
PCR Topics Peter Marx / Carte broșată
common.buy 640 lei
In-Game Advertising erfolgreich platzieren Frank Huber / Carte broșată
common.buy 207 lei
Trade Policy in a Globalizing World Haruto Yamashita / Copertă tare
common.buy 673 lei
ÜberLeben ohne Alkohol Katrin Rossmann / Carte broșată
common.buy 300 lei
Coloring and Workbook of Parables Tony de Christopher / Carte broșată
common.buy 91 lei
Christianity and the Brain Ramsis Ghaly / Carte broșată
common.buy 103 lei
Politics of Bioethics Alan Petersen / Carte broșată
common.buy 410 lei
Sanierungs- und Nutzungskonzepte im Altbau Gunar Lenk / Carte broșată
common.buy 300 lei
Novel Andy Warhol Andy Warhol / Carte broșată
common.buy 78 lei
Wer hat Angst vor dem boesen Wolf? Malte Tibes / Carte broșată
common.buy 45 lei

Flavour is an important sensory aspect of the overall acceptability of meat products. Whether we accept or reject a food depends primarily on its flavour. Both desirable and undesirable flavour effects are contemplated. Furthermore, threshold values of different flavour-active compounds have an important effect on the cumulative sensory properties of all foods. Meat from different species constitutes a major source of protein for most people. Although raw meat has little flavour and only a blood-like taste, it is a rich reservoir of non-volatile compounds with taste-tactile properties as well as flavour enhancers and aroma precursors. Non-vola tile water-soluble precursors and lipids influence the flavour of meat from different species. In addition, mode of heat processing and the nature of additives used may have a profound effect on the flavour of prepared meats. This book reports the latest advancements in meat flavour research. Following a brief overview, chapters 2 to 5 discuss flavours from different species of meat, namely beef, pork, poultry and mutton. In chapters 6 to 12 the role of meat constituents and processing on flavour are described. The final section of the book (chapters 13 to 15) summarizes analytical methodologies for assessing the flavour quality of meats. I wish to thank all the authors for their cooperative efforts and com mendable contributions which have made this publication possible.

Informații despre carte

Titlu complet Flavor of Meat and Meat Products
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2012
Număr pagini 301
EAN 9781461359111
ISBN 1461359112
Codul Libristo 06796513
Greutatea 486
Dimensiuni 155 x 235 x 18
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo