Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Fermentados Gourmet. Los fundamentos de la Paleodieta

Limba spaniolăspaniolă
Carte Carte broșată
Carte Fermentados Gourmet. Los fundamentos de la Paleodieta
Codul Libristo: 15503593
Editura Anaya Multimedia, noiembrie 2015
Los últimos descubrimientos científicos revelan la extraordinariaimportancia de los alimentos probió... Descrierea completă
? points 19 b
39 lei -5 %
38 lei
șansă 50% Şanse de a obține acest titlu Când primesc cărțile?

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
Brain Games - Sticker by Number: Ocean Treasures New Seasons / Carte broșată
common.buy 53 lei
top
The Two Towers John Ronald Reuel Tolkien / Copertă tare
common.buy 129 lei
top
Diet Myth Professor Tim Spector / Carte broșată
common.buy 60 lei
top
Untold Night and Day Bae Suah / Carte broșată
common.buy 54 lei
Blade of the Immortal Deluxe Volume 2 Hiroaki Samura / Copertă tare
common.buy 219 lei
Lonely Planet Iceland Lonely Planet / Carte broșată
common.buy 113 lei
Disrupting the Game / Copertă tare
common.buy 117 lei
curând
Pop-Up Seasons Anna Milbourne / Cărți pliante
common.buy 71 lei
Angelic Sigils, Keys and Calls Ben Woodcroft / Carte broșată
common.buy 85 lei
Creating Stylized Animals / Carte broșată
common.buy 191 lei
Making Living Lovely Jordan Cluroe / Copertă tare
common.buy 124 lei
Spanish For Beginners Juan Fernandez / Carte broșată
common.buy 69 lei
Probability and Random Processes Grimmett / Carte broșată
common.buy 363 lei
William Eggleston: The Outlands / Copertă tare
common.buy 1.591 lei

Los últimos descubrimientos científicos revelan la extraordinariaimportancia de los alimentos probióticos para nuestra salud física ymental.El divulgador científico y gastronómico Miguel Ángel Almodóvar y elchef Mario Sandoval, dos estrellas Michelin y firme defensor de lacocina saludable, nos presentan esta obra gastronómica y nutricionalllena de recetas basadas en la acción probiótica de los alimentosfermentados (grandes ausentes en la cocina tradicional espa?ola).El lector descubrirá los beneficios de esta tendencia culinariainspirada en la paleodieta. También aprenderá a adaptar algunasfórmulas tradicionales de la cocina asiática (como los kimchis omisos), y otras de raíz centroeuropea (como el chucrut o el kéfir) con productos clásicos de nuestra cocina. Platos exquisitos y fáciles depreparar que aportan al comensal elementos probióticos esenciales para una buena salud.En definitiva, estamos ante un libro y compendio verdaderamenterevolucionario que pone de actualidad fórmulas de cocinas foráneas con la diversidad y calidad nutricional de la gastronomía espa?ola.

Informații despre carte

Titlu complet Fermentados Gourmet. Los fundamentos de la Paleodieta
Limba spaniolă
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2016
Număr pagini 200
EAN 9788441538733
ISBN 8441538735
Codul Libristo 15503593
Greutatea 485
Dimensiuni 220 x 270
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo