Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Experimente rund ums Kochen, Braten, Backen 3e

Limba germanăgermană
Carte Carte broșată
Carte Experimente rund ums Kochen, Braten, Backen 3e Georg Schwedt
Codul Libristo: 09151409
Editura Wiley-VCH Verlag GmbH, august 2015
Küche und Chemie - passt das zusammen? Ja, wie Georg Schwedt in der dritten Auflage seines Experimen... Descrierea completă
? points 102 b
202 lei
În depozitul extern Expediem în 14-18 zile

30 de zile pentru retur bunuri

Küche und Chemie - passt das zusammen? Ja, wie Georg Schwedt in der dritten Auflage seines Experimentierbuchs zum Kochen, Braten und Backen eindrücklich demonstriert. Von der Molekular- zur Suppenküche, von unterschiedliche Garverfahren bis zur analytischen Erfassung von Nährstoffverlusten beim Kochen: Mit zahlreichen Versuchen und Rezepten werden physikalisch-chemische Vorgänge beim Kochen, Braten und Backen verständlich, erfahr- und sogar genießbar!

Informații despre carte

Titlu complet Experimente rund ums Kochen, Braten, Backen 3e
Limba germană
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2015
Număr pagini 232
EAN 9783527339679
ISBN 3527339671
Codul Libristo 09151409
Greutatea 456
Dimensiuni 172 x 245 x 15
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo