Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Evaluacion de Vitamina C Durante El Desarrollo Postcosecha de Tomate

Limba spaniolăspaniolă
Carte Carte broșată
Carte Evaluacion de Vitamina C Durante El Desarrollo Postcosecha de Tomate Manuel E. V. Colchao
Codul Libristo: 06848748
Editura Eae Editorial Academia Espanola, ianuarie 2012
La investigación tuvo como finalidad evaluar el desarrollo fisiológico postcosecha de tomate (v. Dom... Descrierea completă
? points 87 b
175 lei
În depozitul extern Expediem în 14-18 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


Pierre et Gilles Angelika Taschen / Copertă tare
common.buy 43 lei
Modern Survey Sampling Arijit Chaudhuri / Copertă tare
common.buy 812 lei
Banjo Chord Encyclopedia Mel Bay / Carte broșată
common.buy 106 lei
Medieval Art Marilyn Stokstad / Carte broșată
common.buy 628 lei
Anti-Poverty Land Reform Issues Never Die M. Riad El-Ghonemy / Copertă tare
common.buy 999 lei
Les Consommateurs Face Aux Ruptures de Stock Chantal Connan Ghesquiere / Carte broșată
common.buy 847 lei
Mexico Style Angelika Taschen / Copertă tare
common.buy 43 lei
Briar Patch: The Murder that Would Not Die Donald Grady Shomette / Copertă tare
common.buy 111 lei
La Dinamica de La Pobreza Rural Food and Agriculture Organization of the United Nations / Carte broșată
common.buy 140 lei
Empowering the Soul Pandit Rajmani Tigunait / Carte broșată
common.buy 71 lei

La investigación tuvo como finalidad evaluar el desarrollo fisiológico postcosecha de tomate (v. Dominator) del Valle de Santa - Ancash. Se cosechó en estadio 1, Madurez Fisiológica, en un periodo de 14 días, llegando al último día, estadio 7, Madurez Sensorial. Como estudios que se evaluaron fueron principalmente variación del contenido de Vitamina C (mg/gr), Peso (%), Sólidos Solubles (şBrix), pH, Acidez Titulable (%Ácido Cítrico), Índice de Madurez (şBrix/% Ácido Cítrico), Índice de Respiración (mgCO2/Kg-h), Color (L*, a*, b*, Saturación, Tono Roja y Tono verde y Amarillo), Humedad (%). El proceso tecnológico para la evaluación: recepción, selección y análisis. Al finalizar los análisis, se establecido que el contenido de Vitamina C disminuye (0,85±0,04 - 0,26±0,03), mientras que su peso disminuye (5,79%) los Sólidos Solubles aumenta con el tiempo, (4,0±0,10 - 7,5±0,01); el pH disminuye (4,38±0,02 - 4,94±0,03); la Acidez Titulable disminuye (6,45%±0,02% - 2,69%±0,01%); el Índice de Respiración inmediatamente después de ser cosechada aumenta significativamente (40,42±0,10 - 71,12±0,96) y el cambio de color del tomate, notándose un color verduzco a rojo total.

Informații despre carte

Titlu complet Evaluacion de Vitamina C Durante El Desarrollo Postcosecha de Tomate
Limba spaniolă
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2012
Număr pagini 80
EAN 9783847357223
ISBN 3847357220
Codul Libristo 06848748
Greutatea 127
Dimensiuni 152 x 229 x 5
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo