Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Essentials of Food Chemistry

Limba englezăengleză
Carte Carte broșată
Carte Essentials of Food Chemistry Jianquan Kan
Codul Libristo: 39206199
Editura Springer Verlag, Singapore, mai 2022
This book presents fundamental and practical information on food chemistry. Using 2-D barcodes, it i... Descrierea completă
? points 189 b
384 lei
În depozitul extern în cantități mici Expediem în 10-15 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
Slewfoot Brom / Copertă tare
common.buy 129 lei
top
OK Tarot: The Simple Deck for Everyone Adam J. Kurtz / Cărți
common.buy 96 lei
Hate U Give Angie Thomas / Copertă tare
common.buy 58 lei
Magickal Protection Damon Brand / Carte broșată
common.buy 76 lei
Kay's Anatomy Henry Paker / Carte broșată
common.buy 48 lei
NIV Pocket Pastel Blue Soft-tone Bible New International Version / Carte broșată
common.buy 117 lei
Best Thing / Carte broșată
common.buy 54 lei
Brief History of Pharmacy Bob Zebroski / Carte broșată
common.buy 383 lei
Mammals of China Andrew Y Smith / Carte broșată
common.buy 143 lei
Pro .NET Performance Goldshtein / Carte broșată
common.buy 470 lei
Alone Against Fear: A Survival Horror Solo Game Andrea Sfiligoi / Carte broșată
common.buy 81 lei
Introductory Food Chemistry John W. Brady / Copertă tare
common.buy 645 lei
Pharmaceutical Analysis David G. Watson / Carte broșată
common.buy 302 lei

This book presents fundamental and practical information on food chemistry. Using 2-D barcodes, it illustrates the specific reactions and potential transformation mechanisms of food constituents during various manufacturing and storage processes, and each chapter features teaching activities, such as questions and answers, and discussions. Further, it describes various local practices and improvements in Asia. Divided into 12 chapters covering individual nutrients and components, including water, proteins, carbohydrates, lipids, vitamins, minerals, enzymes, pigments, flavoring substances, additives, and harmful constituents, it addresses their food chemistry, as well as their transformations during manufacturing processes, and typical or advanced treatments to improve food quality and safety.

Informații despre carte

Titlu complet Essentials of Food Chemistry
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2022
Număr pagini 564
EAN 9789811606120
Codul Libristo 39206199
Greutatea 878
Dimensiuni 155 x 235 x 32
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo