Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Encyclopedia of Meat Sciences

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte Encyclopedia of Meat Sciences C Devine
Codul Libristo: 02703639
Editura Elsevier Science Publishing Co Inc, august 2014
The Encyclopedia of Meat Sciences, Second Edition, prepared by an international team of experts, is... Descrierea completă
? points 4760 b
9.589 lei
șansă 50% Şanse de a obține acest titlu Când primesc cărțile?

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
lalylala's Beetles, Bugs and Butterflies Lydia Tresselt / Copertă tare
common.buy 100 lei
curând
Titanic Unseen Senan Moloney / Copertă tare
common.buy 160 lei
Christmas with, 1 Audio-CD Dean Martin / Audio CD
common.buy 53 lei
Memoirs of Napoleon - Volume 06 Louis Antoine Fauvelet de Bourrienne / Carte broșată
common.buy 130 lei
So Anyway Sam Trumpold / Carte broșată
common.buy 95 lei
Factors Affecting Community Participation Hussein Seid Hassen / Carte broșată
common.buy 348 lei
Die Sagen von Merlin Anonymus San-Marte / Copertă tare
common.buy 193 lei
History Of The Conquest Of Spain - Vol I Henry Coppee / Carte broșată
common.buy 194 lei
Das Gesicht wiederfinden Barbara Honigmann / Copertă tare
common.buy 83 lei
Die romantische Schule Heinrich Heine / Carte broșată
common.buy 88 lei
Personalentwicklung im Allgemeinen Sozialen Dienst Hildegard Panne / Carte broșată
common.buy 118 lei
Era of Expansion David M. Adamson / Copertă tare
common.buy 1.174 lei
Benjamin Franklin John Torrey Morse / Carte broșată
common.buy 191 lei
Merchants, Companies and Trade Sushil ChaudhuryMichel Morineau / Carte broșată
common.buy 243 lei
Gentrification in Prenzlauer Berg? Thomas Dörfler / Carte broșată
common.buy 173 lei

The Encyclopedia of Meat Sciences, Second Edition, prepared by an international team of experts, is a reference work that covers all important aspects of meat science from stable to table. Its topics range from muscle physiology, biochemistry (including post mortem biochemistry), and processing procedures to the processes of tenderization and flavor development, various processed meat products, animal production, microbiology and food safety, and carcass composition. It also considers animal welfare, animal genetics, genomics, consumer issues, ethnic meat products, nutrition, the history of each species, cooking procedures, human health and nutrition, and waste management. Fully up-to-date, this important reference work provides an invaluable source of information for both researchers and professional food scientists. It appeals to all those wanting a one-stop guide to the meat sciences. * More than 200 articles covering all areas of meat sciences* Substantially revised and updated since the previous edition was published in 2004* Full color throughout

Informații despre carte

Titlu complet Encyclopedia of Meat Sciences
Autor C Devine
Limba engleză
Legare Carte - Copertă tare
Data publicării 2014
Număr pagini 1712
EAN 9780123847317
ISBN 0123847311
Codul Libristo 02703639
Greutatea 6074
Dimensiuni 333 x 260 x 153
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo