Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Enciclopedia de la gastronomía italiana

Limba spaniolăspaniolă
Carte Carte broșată
Carte Enciclopedia de la gastronomía italiana MIA MANGOLINI
Codul Libristo: 12979866
Editura Naturart, noiembrie 2013
Una obra ilustrada completa de las técnicas necesarias para prepararlas recetas más imprescindibles... Descrierea completă
? points 108 b
219 lei
În depozitul extern Expediem în 4-6 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


DIPLOMA DI LINGUA ITALIANA CHIAVI Anna Moni / Carte broșată
common.buy 11 lei
101 RECETAS VEGANAS MÁS SALUDABLES PARA VIVIR Y SONREIR MARIA PILAR IBERN GARCIA / Copertă tare
common.buy 105 lei
Philosophers and Scholars Jonathan Cohen / Carte broșată
common.buy 409 lei
Modeling of Chemical Wear A. Sethuramiah / Carte broșată
common.buy 643 lei
Gehirn und Seele Paul E. Flechsig / Carte broșată
common.buy 301 lei
Organización de la producción y dirección de operaciones Lluís Cuatrecasas Arbós / Carte broșată
common.buy 378 lei
Cuaderno Taurina / Carte broșată
common.buy 59 lei
Debevac, 5 Educación Primaria. Cuaderno 5 Pedro Olaya Ruano / Carte broșată
common.buy 80 lei

Una obra ilustrada completa de las técnicas necesarias para prepararlas recetas más imprescindibles de la gastronomía italiana. Con 250pasos explicados con todo detalle y las técnicas precisas parapreparar con éxito pasta fresca, polenta, risotto, grissini y salsas,entre muchos otros. Con 8 vídeos que muestran las técnicas máscomplejas, disponibles mediante códigos QR para smartphones ytabletas. Esta completa obra incluye 120 recetas esenciales de lagastronomía italiana, completamente ilustradas, entre las que seincluyen: achicoria de Treviso al horno, minestrone, cordero a lacalabresa, espaguetis con almejas, risotto en tinta de sepia ytiramisú. Grandes chefs de la cocina italiana, galardonados conestrellas Michelin, presentan sus recetas más emblemáticas:Massimiliano Alajmo, Gaetano Alia, Massimo Bottura, Teresa Buongiorno, Flavio Costa, Accursio Craparo, Enrico Crippa, Alfonso Iaccarino,Roberto Petza, Valeria Piccini, Niko Romito, Nadia Santini

Informații despre carte

Titlu complet Enciclopedia de la gastronomía italiana
Limba spaniolă
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2014
Număr pagini 480
EAN 9788416138098
ISBN 8416138095
Codul Libristo 12979866
Editura Naturart
Dimensiuni 240 x 270
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo