Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Encapsulation Technologies for Active Food Ingredients and Food Processing

Limba englezăengleză
Carte Carte broșată
Carte Encapsulation Technologies for Active Food Ingredients and Food Processing Viktor Nedovic
Codul Libristo: 09161346
Editura Springer-Verlag New York Inc., noiembrie 2014
Edited by two leading experts, this is a valuable reference for those working on food processing usi... Descrierea completă
? points 488 b
986 lei
În depozitul extern în cantități mici Expediem în 12-17 zile

30 de zile pentru retur bunuri

Edited by two leading experts, this is a valuable reference for those working on food processing using immobilized cells or enzymes, and on delivery of food compounds via encapsulation. The emphasis is on strategy, since encapsulation technologies may change.

Informații despre carte

Titlu complet Encapsulation Technologies for Active Food Ingredients and Food Processing
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2014
Număr pagini 400
EAN 9781489983497
ISBN 9781489983497
Codul Libristo 09161346
Greutatea 629
Dimensiuni 155 x 235 x 21
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo