Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Eggs in Cookery

Limba englezăengleză
Carte Carte broșată
Carte Eggs in Cookery Richard Hosking
Codul Libristo: 04313401
Editura PROSPECT BOOKS, septembrie 2007
The 25th Oxford Symposium on Food & Cookery was on the subject of Eggs in Cooking. One hundred and f... Descrierea completă
? points 133 b
304 lei -11 %
268 lei
În depozitul extern în cantități mici Expediem în 12-17 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


Ralph Nader Reader Ralph Nader / Carte broșată
common.buy 90 lei
Knowing Christ Dallas Willard / Copertă tare
common.buy 131 lei
Advances in Social Science Methodology Thompson Bruce Thompson / Copertă tare
common.buy 809 lei
tude Et dition Du "livre de la Vie Des Saints" Magali Plattet / Carte broșată
common.buy 834 lei
Collected Works of Justice Holmes Oliver Wendell Holmes / Copertă tare
common.buy 1.914 lei
Ever Against the Stream FRANK JEHLE / Carte broșată
common.buy 95 lei
Chefs-d'Oeuvre Dramatiques. Tome 4. Oreste Voltaire / Carte broșată
common.buy 125 lei
Quartett fur Paul Heide Eickmann / Carte broșată
common.buy 78 lei
curând
Loch Lomond and the Trossachs John Barrington / Carte broșată
common.buy 54 lei
Ex Situ Conservation of Plant Genetic Resources B. V. (University of Birmingham) Ford-Lloyd / Carte broșată
common.buy 983 lei
A Room on Lorelei Street Mary E. Pearson / Carte broșată
common.buy 91 lei

The 25th Oxford Symposium on Food & Cookery was on the subject of Eggs in Cooking. One hundred and forty delegates came from all over the world, including most of the countries of Western and Central Europe, North and South America, the Middle East and Australia, as well as Southeast Asia, China and Japan. This is by far the widest geographical distribution the Symposium has ever achieved. Contributors to the volume include Bee Wilson, Pia Lim Castillo, Ken Albala, William Rubel, Rien Fertel, Fritz Blank, Phyllis Thompson Reid, Zona Spray Stark, Ursula Heinzelmann, Herve This, Naomichi Ishige, Fuschia Dunlop, and Carolin Young. The subjects include: the cultural and social significance of eggs; the use of egg whites in building Phillippine monasteries; the classification of egg cookery by classical French chefs; the mystique of the souffle; ancient eggs in Chinese cookery; Arctic fish eggs; molecular gastronomy and eggs.

Informații despre carte

Titlu complet Eggs in Cookery
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2007
Număr pagini 300
EAN 9781903018545
ISBN 1903018544
Codul Libristo 04313401
Editura PROSPECT BOOKS
Greutatea 590
Dimensiuni 174 x 246 x 25
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo