Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Effects of Pulsed Electric Field Processing on Milk Properties

Limba englezăengleză
Carte Carte broșată
Carte Effects of Pulsed Electric Field Processing on Milk Properties Kambiz Shamsi
Codul Libristo: 06830039
Editura VDM Verlag, ianuarie 2010
The quest for energy conservation by the manufacturers to reduce carbon footprint of the processes i... Descrierea completă
? points 173 b
347 lei
În depozitul extern Expediem în 14-18 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


Victors Stephen E. Ambrose / Carte broșată
common.buy 59 lei
Rangers' Historical Records G.M.G. Capt. Wyatt / Carte broșată
common.buy 162 lei
Violent Racism Benjamin Bowling / Carte broșată
common.buy 616 lei
Recorder Fun! Hannah Montana / Carte broșată
common.buy 91 lei
English Language Representations of Japanese Culture Bronwyn Davis / Carte broșată
common.buy 377 lei
Final Battles of the Petersburg Campaign A. Greene / Carte broșată
common.buy 206 lei
Tanzpädagogik im Sportunterricht Victoria Werner / Carte broșată
common.buy 250 lei
Wenn Kinder mit dem Tod konfrontiert werden Katharina Krause / Carte broșată
common.buy 335 lei
Maggoty S Scott / Carte broșată
common.buy 78 lei
Book on Human Nature B Yin R / Carte broșată
common.buy 83 lei
Rheinisch-Westfalische Akademie der Wissenschaften Helmut Domke / Carte broșată
common.buy 410 lei

The quest for energy conservation by the manufacturers to reduce carbon footprint of the processes involved in food processing and preservation and the increasing consumers demand for fresh-like quality foods have given rise to the development of emerging nonthermal processing technologies such as pulsed electric field (PEF). The PEF technology uses short high voltage pulses to inactivate spoilage organisms and pathogens in liquid foods such as milk or juices. The aim is to produce safe foods with better nutritional and sensory properties in a moderate temperature. The interest in PEF technology is increasing for processing milk or juices as a means of avoiding adverse effects of thermal treatments (e.g. pasteurisation or ultra-high temperature) such as colour alteration, flavour damage and nutrient losses. The results gained in the current work show the mild effects of PEF processing on milk properties including natural microflora, enzymes and functionality of fat and proteins. Reading of this book is recommended to all food science and food engineering students, researchers and university lecturers interested in novel methods of nonthermal processing of foods.

Informații despre carte

Titlu complet Effects of Pulsed Electric Field Processing on Milk Properties
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2010
Număr pagini 144
EAN 9783639222098
ISBN 3639222091
Codul Libristo 06830039
Editura VDM Verlag
Greutatea 234
Dimensiuni 154 x 228 x 9
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo