Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Effect of Ozonation on Selected Properties of Starches

Limba englezăengleză
Carte Carte broșată
Carte Effect of Ozonation on Selected Properties of Starches Hatice Çatal
Codul Libristo: 07174554
Editura Scholars' Press, iulie 2014
Ozone is a powerful oxidant due to its high reactivity, penetrability, and spontaneous decomposition... Descrierea completă
? points 198 b
399 lei
În depozitul extern Expediem în 14-18 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


Vášnivý svůdník Christina Lauren / Copertă tare
common.buy 54 lei
Kniha čínského umění léčby Li Wu / Carte broșată
common.buy 62 lei
Super Safari Level 1 Activity Book Herbert Puchta / Carte broșată
common.buy 73 lei
Faust, Part I Goethe / Carte broșată
common.buy 52 lei
Gymnastic Exercises for Horses Both Honorary Research Fellows Eleanor (both at CSIRO Division of Wildlife and Ecology) Russell / Carte broșată
common.buy 221 lei
Drei Meister Stefan Zweig / Carte broșată
common.buy 74 lei
Foreign Field Ben Macintyre / Carte broșată
common.buy 65 lei
The Princess Present Meg Cabot / Copertă tare
common.buy 61 lei
Dracula Bram Stoker / Carte broșată
common.buy 71 lei
Unterrichtseinheit Holger Sokol / Carte broșată
common.buy 185 lei
Scientific Visualization Min Chen / Copertă tare
common.buy 640 lei

Ozone is a powerful oxidant due to its high reactivity, penetrability, and spontaneous decomposition to a non-toxic product. There are many applications of ozone in water treatment. Ozone was approved as a strong antimicrobial agent for food processing as generally recognized as safe (GRAS) by the Food and Drug Administration (FDA) of the U.S. in 1997. Now, the food industry is greatly interested in using ozone to prolong the shelf-life and safety of food products. Starch is an essential component of cereals and widely used in food, paper, textile and pharmaceutical industries. Especially, oxidized starch use in food industry is increasing because of its low viscosity, high stability, clarity, film forming and binding properties, which has been applied in food coatings, sealing agents in confectionery and as emulsifiers. The effects of ozonation on the physico-chemical properties, microbiological properties, pasting properties, rheological properties, structure properties and gelatinization properties of certain types of starch (i.e. wheat starch, corn starch, potato starch and rice starch) were investigated in this book.

Informații despre carte

Titlu complet Effect of Ozonation on Selected Properties of Starches
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2014
Număr pagini 144
EAN 9783639661002
ISBN 3639661001
Codul Libristo 07174554
Editura Scholars' Press
Greutatea 222
Dimensiuni 152 x 229 x 9
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo