Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Effect of Milk Fat Globule Size on the Physical Functionality of Dairy Products

Limba englezăengleză
Carte Carte broșată
Carte Effect of Milk Fat Globule Size on the Physical Functionality of Dairy Products Tuyen Truong
Codul Libristo: 09493702
Editura Springer International Publishing AG, decembrie 2015
Effect of Milk Fat Globule Size on the Physical Functionality of Dairy Products provides a comprehen... Descrierea completă
? points 161 b
324 lei
În depozitul extern în cantități mici Expediem în 12-17 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


New York Quarterly, Number 42 William Packard / Carte broșată
common.buy 87 lei
Audio CD Part B T/A DOS Mundos Terrell Tracy / Audio CD
common.buy 631 lei
Dimensions of Peace and Security Gustaaf Geeraerts / Carte broșată
common.buy 245 lei

Effect of Milk Fat Globule Size on the Physical Functionality of Dairy Products provides a comprehensive overview of techniques utilized to vary milk fat globule size in fat-structured dairy products. The text aims to highlight the importance of both native and emulsified milk fat globule size in the processing and functionality of these products. Both herd managements strategies and fractionation techniques utilized to vary milk fat globule size are covered thoroughly, as are the effects of mechanical sheer processing. The influence of different size fat globules on aspects such as TAG composition, physical stability, viscosity, crystallization properties and electric conductivity are studied, as are the influences on processability and function.§§This Brief aims to highlight the importance of milk fat as a determinant of the microstructural, rheological and sensorial properties of fat-containing dairy products such as milk, cream, yogurt, ice cream, cheese, butter and milk chocolate. Since milk fat globules have a widely varied size distribution, controlling their size is of major importance in processing. In comprehensively covering the various methods used to vary milk fat globule size, this text serves as an important resource for those involved in dairy product processing.§

Informații despre carte

Titlu complet Effect of Milk Fat Globule Size on the Physical Functionality of Dairy Products
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2015
Număr pagini 72
EAN 9783319238760
ISBN 3319238760
Codul Libristo 09493702
Greutatea 1358
Dimensiuni 155 x 235 x 5
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo