Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Stimați clienți, din cauza zilei de sărbătoare, asistența pentru clienți nu este disponibilă astăzi. Ne vom ocupa de solicitările dumneavoastră în următoarea zi lucrătoare. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Edible Oil Organogels

Limba englezăengleză
Carte Carte broșată
Carte Edible Oil Organogels Naomi Hughes
Codul Libristo: 06962941
Editura LAP Lambert Academic Publishing, noiembrie 2009
This work identifies four potential food and pharmaceutical applications of edible oil organogels an... Descrierea completă
? points 117 b
257 lei -9 %
232 lei
În depozitul extern Expediem în 8-10 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


Unterwegs mit Mara und Timo Birgit Sommer / Foaie
common.buy 30 lei
Corporate Identity Im Kreditwesen Jan Pierre Klage / Carte broșată
common.buy 349 lei
Transformation of Micro Finance Business Ravichandran Krishnamurthy / Carte broșată
common.buy 457 lei
Military Stress And Performance / Carte broșată
common.buy 192 lei
Heroes Among Us Hal Terrell / Carte broșată
common.buy 135 lei
Love Is A Decision Trent / Carte broșată
common.buy 89 lei

This work identifies four potential food and pharmaceutical applications of edible oil organogels and summarizes work that has been done to evaluate their applicability for these purposes. Background information on current applications of (inedible) organogels as well as oil structuring alternatives to the fat crystal network are reviewed prior to the discussion. Studies have shown that organogels do not significantly inhibit oil migration in multicomponent foods. In-vitro digestion experiments have shown that organogels may be useful in the controlled release of bio- active compounds. Clinical trials have shown that the replacement of conventional spreads (which contain unhealthy saturated and trans- fatty acids) with organogels may lead to measurable health benefits by decreasing the risk of coronary heart disease, type II diabetes, and metabolic syndrome. It has also been shown that phase separation of water in oil emulsions can be delayed by the formation of a gel network in the continuous oil phase. This work is of interest to those in the field of lipid technology, particularly those who are interested in alternative methods to structure edible oils.

Informații despre carte

Titlu complet Edible Oil Organogels
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2010
Număr pagini 96
EAN 9783838328904
Codul Libristo 06962941
Greutatea 144
Dimensiuni 150 x 220 x 5
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo