Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Éclairs, bignè & co. Tutti i segreti della pasta choux

Limba italianăitaliană
Carte Copertă tare
Carte Éclairs, bignè & co. Tutti i segreti della pasta choux Marianne Magnier-Moreno
Codul Libristo: 36893305
Editura Guido Tommasi Editore-Datanova, aprilie 2013
L'éclair, nella sua semplice perfezione, cattura sempre lo sguardo dalle vetrine delle pasticcerie f... Descrierea completă
? points 70 b
141 lei
În depozitul extern Expediem în 4-6 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
Little Tarts Meike Schaling / Copertă tare
common.buy 117 lei
top
Opera Patisserie Cedric Grolet / Copertă tare
common.buy 256 lei
top
Pasta Masterclass / Copertă tare
common.buy 152 lei
top
Wafer Paper Cakes Stevi Auble / Carte broșată
common.buy 94 lei
top reduceri
Eclairs: Easy, Elegant and Modern Recipes Christophe Adam / Carte broșată
common.buy 89 lei
curând
Štědré a Voňavé Gils Slavíková Mirka van / Copertă tare
common.buy 203 lei
reduceri
Eclairs. 20 ans de création Christophe Adam / Copertă tare
common.buy 249 lei
scienza in cucina e l'arte di mangiar bene Pellegrino Artusi / Copertă tare
common.buy 141 lei
Les Eclairs Christophe Adam / Copertă tare
common.buy 137 lei
Sensations Choux Philippe Conticini / Copertă tare
common.buy 102 lei
Les Gâteaux classiques (nvelle éd) Christophe Felder / Carte broșată
common.buy 76 lei
Pasta madre Casper André Lugg / Copertă tare
common.buy 141 lei

L'éclair, nella sua semplice perfezione, cattura sempre lo sguardo dalle vetrine delle pasticcerie francesi. Attraverso le pagine di questo libro scoprirete i segreti di un dolce di culto: le basi della pasta choux e tutto quello che bisogna sapere perché lieviti bene, una guida alle farciture, il segreto della brillantezza delle glasse più belle. Fate vostri i grandi classici, al caffè e al cioccolato, poi lanciatevi nella sperimentazione degli éclairs dai gusti insoliti (ciocco-tonka, crema di marroni, frutto della passione...) e delle glasse sontuose (caramello al burro salato, salammbò...). Senza dimenticare tutta la famiglia della pasta choux: dalla religieuse al profiterole e al Saint-Honoré...!

Informații despre carte

Titlu complet Éclairs, bignè & co. Tutti i segreti della pasta choux
Limba italiană
Legare Carte - Copertă tare
Data publicării 2013
Număr pagini 162
EAN 9788896621974
Codul Libristo 36893305
Greutatea 798
Dimensiuni 250 x 199 x 20
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo