Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Earl Peyroux's Gourmet Cooking

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte Earl Peyroux's Gourmet Cooking Earl Peyroux
Codul Libristo: 04814121
Editura Pelican Publishing Co, mai 1999
Celebrity chef Earl Peyroux has taught millions of fans the joys of 'Gourmet Cooking' through his co... Descrierea completă
? points 54 b
114 lei -4 %
108 lei
șansă 50% Şanse de a obține acest titlu Când primesc cărțile?

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


Spellcasting Michael Furie / Carte broșată
common.buy 77 lei
Uses of Italic A Primer of Information Regarding the Origin and Uses of Italic Letters Frederick W. (Frederick William) Hamilton / Carte broșată
common.buy 130 lei
curând
Other Schools of Thought Morris Panych / Carte broșată
common.buy 65 lei
Warsaw Pact David Holloway / Carte broșată
common.buy 343 lei
Talmud of Babylonia Jacob Neusner / Copertă tare
common.buy 557 lei
Terence: Hecyra TerenceSander M. Goldberg / Copertă tare
common.buy 655 lei
Solar-Type Activity in Main-Sequence Stars Roald E. Gershberg / Copertă tare
common.buy 640 lei
Moore on Right and Wrong W. H. Shaw / Copertă tare
common.buy 640 lei
Longinus Libellus de Sublimitate Longinus / Copertă tare
common.buy 223 lei
Flotilla Donald G. Shomette / Copertă tare
common.buy 267 lei

Celebrity chef Earl Peyroux has taught millions of fans the joys of 'Gourmet Cooking' through his cookbooks and national PBS television show. Easy-to-follow recipes cover everything from hors d'oeuvres to desserts and span a wide spectrum of culinary classifications as well. A New Orleans native, Peyroux draws on his roots to create such classic dishes as Shrimp Remoulade and Boiled Brisket of Beef with Horseradish Sauce. His classical training at Le Cordon Bleu in Paris is evident in Coquille Saint Jacques Provencal (Sauteed Scallops with Tomato and Garlic) and Clafoutis au Pommes a la Normande (Apple Custard Tart from Normandy). The author has also lived in Pensacola, Florida, since 1963 and has added the flavours of the Gulf of Mexico to his recipes. Pickled Shrimp and Pecan-Fried Triggerfish are but two of the recipes that illustrate the importance of seafood to that area. No matter what your tastes, you will find dishes you will enjoy preparing as much as eating in the pages of this book.

Informații despre carte

Titlu complet Earl Peyroux's Gourmet Cooking
Autor Earl Peyroux
Limba engleză
Legare Carte - Copertă tare
Data publicării 1999
Număr pagini 325
EAN 9781565543232
Codul Libristo 04814121
Greutatea 680
Dimensiuni 160 x 235 x 32
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo