Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Dirección y planificación de servicios y eventos en restauración

Limba spaniolăspaniolă
Carte Carte broșată
Carte Dirección y planificación de servicios y eventos en restauración
Codul Libristo: 13172883
Editura Sintesis, noiembrie 2014
Esta obra aborda de manera rigurosa y didáctica la planificación delos eventos y servicios en restau... Descrierea completă
? points 86 b
173 lei
În depozitul extern Expediem în 4-6 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
People We Meet on Vacation Emily Henry / Carte broșată
common.buy 48 lei
top
Tender is the Flesh Agustina Bazterrica / Carte broșată
common.buy 54 lei
top
Deadly Education Naomi Novik / Carte broșată
common.buy 52 lei
top
Model City Pyongyang CRISTIANO BIANCI / Copertă tare
common.buy 116 lei
Vow So Bold and Deadly Brigid Kemmerer / Carte broșată
common.buy 50 lei
Apollo Floris Heyne / Copertă tare
common.buy 212 lei
Jimmy Page: The Anthology / Copertă tare
common.buy 249 lei
Bibliostyle NiNina Freudenberger / Copertă tare
common.buy 149 lei
Strength Training Anatomy Workout III Frederic Delavier / Carte broșată
common.buy 134 lei
Pro React 16 Adam Freeman / Carte broșată
common.buy 304 lei
Iconism / Copertă tare
common.buy 294 lei
Muscle Biopsy Victor Dubowitz / Copertă tare
common.buy 1.710 lei
your name. Luxury Edition Makoto Shinkai / Copertă tare
common.buy 108 lei
Medical Terminology: A Short Course Davi-Ellen Chabner / Carte broșată
common.buy 306 lei

Esta obra aborda de manera rigurosa y didáctica la planificación delos eventos y servicios en restauración convencional. Para ello,ofrece tanto la descripción de estos procesos como las herramientas de control de los mismos. Se trata de una herramienta de consultadirigida tanto a estudiantes del grado Técnico Superior en Direcciónde Servicios en Restauración y módulos profesionales asociados aunidades de competencia del Catálogo Nacional de Cualificacionesprofesionales como a directores de alimentos y bebidas, supervisoresde restauración moderna, jefes de sala, encargados de bar y cafetería, jefes de banquetes, jefes de operaciones de catering, sumilleres,maîtres, responsables de compras de bebidas, encargados de economato y bodega, etc., que persiguen la excelencia en su trabajo.

Informații despre carte

Titlu complet Dirección y planificación de servicios y eventos en restauración
Limba spaniolă
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2015
Număr pagini 252
EAN 9788490771600
ISBN 849077160X
Codul Libristo 13172883
Editura Sintesis
Greutatea 533
Dimensiuni 190 x 260
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo