Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Design and Equipment for Restaurants and Foodservice - A Management View, Fourth Edition

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte Design and Equipment for Restaurants and Foodservice - A Management View, Fourth Edition Chris Thomas
Codul Libristo: 04950435
Editura John Wiley & Sons Inc, martie 2014
This text shows the reader how to plan and develop a restaurant or foodservice space. Topics covered... Descrierea completă
? points 403 b
811 lei
În depozitul extern Expediem în 14-18 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
Cain's Jawbone Edward Powys Mathers / Carte broșată
common.buy 46 lei
top
20-Minute Whittling Projects Tom Hindes / Carte broșată
common.buy 54 lei
top
Nordic Moods (EN) / Copertă tare
common.buy 149 lei
Michael Storrings Paris 1000 Piece Puzzle Michael Storrings / Puzzle
common.buy 81 lei
Axel Vervoordt: Wabi Inspirations Axel Vervoordt / Copertă tare
common.buy 243 lei
Případ Kukockij Ljudmila Ulická / Copertă tare
common.buy 79 lei
Is Gender Fluid? Sally Hines / Carte broșată
common.buy 76 lei
Legenda o jazyku Pavel Rankov / Copertă tare
common.buy 58 lei
Guardians of Ukraine Babak Taghvaee / Copertă tare
common.buy 202 lei
Food and Beverage Management Cousins / Carte broșată
common.buy 260 lei
Princess and the Warrior Duncan Tonatiuh / Copertă tare
common.buy 90 lei
Inside Nordic Homes / Copertă tare
common.buy 187 lei
Nordic-Das Kochbuch Magnus Nilsson / Copertă tare
common.buy 180 lei
Wine By Design 2e Sean Stanwick / Copertă tare
common.buy 295 lei

This text shows the reader how to plan and develop a restaurant or foodservice space. Topics covered include concept design, equipment identification and procurement, design principles, space allocation, electricity and energy management, environmental concerns, safety and sanitation, and considerations for purchasing small equipment, tableware, and table linens. This book is comprehensive in nature and focuses on the whole facility--with more attention to the equipment--rather than emphasizing either front of the house or back of the house.

Informații despre carte

Titlu complet Design and Equipment for Restaurants and Foodservice - A Management View, Fourth Edition
Limba engleză
Legare Carte - Copertă tare
Data publicării 2014
Număr pagini 528
EAN 9781118297742
ISBN 1118297741
Codul Libristo 04950435
Greutatea 1412
Dimensiuni 279 x 221 x 32
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo