Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Das Handbuch der Edelbranntweine, Schnäpse, Liköre

Limba germanăgermană
Carte Copertă tare
Carte Das Handbuch der Edelbranntweine, Schnäpse, Liköre Peter Jäger
Codul Libristo: 01700977
Editura Stocker, septembrie 2006
Das praktische Handbuch vermittelt in allgemein verständlicher Form alle notwendigen Grundlagen für... Descrierea completă
? points 74 b
166 lei -9 %
150 lei
În depozitul extern Expediem în 4 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


Bosonohé Shiatsu Shizuko Yamamoto / Carte broșată
common.buy 23 lei
Hoří Sudabeh Mohafez / Copertă tare
common.buy 52 lei
Bootstrapping Christopher Mooney / Carte broșată
common.buy 254 lei
Regulatory RNAs Bibekanand Mallick / Copertă tare
common.buy 1.273 lei
Brain Drain Michael Mathiesen / Carte broșată
common.buy 73 lei
25 Plays Robert Heide / Carte broșată
common.buy 134 lei
Die Ultraschalluntersuchung des Kindes Karl-Heinz Deeg / Carte broșată
common.buy 554 lei
@ChristInnen Ralf Peter Reimann / Carte broșată
common.buy 109 lei
Politikwandel zwischen Kontingenz und Strategie Sandra Augustin-Dittmann / Carte broșată
common.buy 242 lei
Critical Thinking About Psychology Brent D Slife / Copertă tare
common.buy 213 lei

Das praktische Handbuch vermittelt in allgemein verständlicher Form alle notwendigen Grundlagen für die professionelle Erzeugung hochwertiger Branntweine und Liköre. Der Autor führt den Interessierten, den Neueinsteiger und den schon praktizierenden Brenner vom Rohstoff über dessen fachgerechte Bearbeitung bis zum Verkosten und Beurteilen der fertigen Getränke.§· Schnäpse und Edelbrände aus Obst, Wein und Getreide, Kartoffeln, Holunder, Topinambur, Enzian und anderen Wurzeln sowie Rüben§· Liköre aus Früchten und Fruchtsäften, den Kräutern, Gewürz- und Bitterliköre, Eier-, Sahne- und Milchlikör, Rum- und Whiskyliköre, Sonderliköre wie Danziger Goldwasser, Ostpreussischer Bärenfang, Sambucca (Anis), Marascino (Kirsche), Noccino (Nuss), Kristallliköre, Cremeliköre, Kakao-, Tee- und Kaffeeliköre, Punschextrakte und Jägertee§· Technologie der Edelbrand- und Likörerzeugung§· Geruchs- und Geschmacksstoffe, Aromatisierung, Sensorik, Sinnenprüfung und Degustation§· Analytik und Labor, Betriebskontrolle§· Gesetzliche Grundlagen, Fachrechnen, Kalkulationsbeispiele, Tabellenwerk

Informații despre carte

Titlu complet Das Handbuch der Edelbranntweine, Schnäpse, Liköre
Autor Peter Jäger
Limba germană
Legare Carte - Copertă tare
Data publicării 2006
Număr pagini 248
EAN 9783702011314
ISBN 3702011315
Codul Libristo 01700977
Editura Stocker
Greutatea 600
Dimensiuni 170 x 225 x 229
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo