Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Das große Buch vom Fleisch

Limba germanăgermană
Carte Copertă tare
Carte Das große Buch vom Fleisch
Codul Libristo: 16311286
Editura Gräfe & Unzer, octombrie 2017
Inhaltlich und optisch für Profis und leidenschaftliche Hobbyköche maßgeschneidert, gliedert sich da... Descrierea completă
? points 186 b
388 lei -4 %
368 lei
În depozitul extern Expediem în 4 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
Baking Bible Rose Levy Beranbaum / Copertă tare
common.buy 181 lei
top
Pasta Masterclass / Copertă tare
common.buy 148 lei
top
The Picture of Dorian Gray Oscar Wilde / Copertă tare
common.buy 115 lei
top
Weck-Einkochbuch / Copertă tare
common.buy 88 lei
top
Panzer III on the Battlefield Tom Cockle / Copertă tare
common.buy 148 lei
Five Nights at Freddies: Fazbear Frights - Fetch Scott Cawthon / Carte broșată
common.buy 50 lei
Mary Berry's Baking Bible Mary Berry / Copertă tare
common.buy 159 lei
Little People, BIG DREAMS: Women in Science Isabel Sanchez Vegara / Copertă tare
common.buy 143 lei
Ex Libris MICHIKO KAKUTANI / Copertă tare
common.buy 111 lei
curând
Mary Berry's Baking Bible Mary Berry / Copertă tare
common.buy 148 lei
Das Original Sacher Kochbuch Hotel Sacher / Copertă tare
common.buy 72 lei
DIAMONDS / Copertă tare
common.buy 199 lei
Gute Nacht Wimmelbuch Alexandra Helm / Cărți pliante
common.buy 62 lei
Das große österreichische Backbuch Franz Schmeißl / Copertă tare
common.buy 154 lei
Die Welt im Einmachglas / Copertă tare
common.buy 124 lei

Inhaltlich und optisch für Profis und leidenschaftliche Hobbyköche maßgeschneidert, gliedert sich das neue 360-Seiten-Megawerk zum Top-Thema FLEISCH in zwei Teile. Zunächst die Theorie - profund das Küchenwissen, top-aktuell die Trends, umfassend die Küchenpraxis. Auf Standardwerk-Niveau das Fachwissen zu Fleischqualität, Einkauf, Lagerung, deutsche Schnitte und internationale Cuts, professionelle Vor- und Zubereitungsmethoden: Alles up to date, perfekt in Wort und Bild für die eigene Küchenpraxis aufbereitet. So ist es leicht, sich an den genialen Kreationen der Spitzenköche zu versuchen: Pot-eu-feu mit Lamm-Ossobuco, Wurzelgemüse und Gremolata, Solomillo auf krossem Taco-Gemüse oder ein Tafelspitzsavarin. Gegliedert nach 8 Zubereitungsmethoden von Sous-vide bis Grillen & Smoken sind hier Zeitloses, Experimentelles und Workshops versammelt. Nur eins von vielen Highlights: Das perfekte Steak. Kompromisslos in hochwertiger Ausstattung. Fleisch in Premiumform.

Informații despre carte

Titlu complet Das große Buch vom Fleisch
Limba germană
Legare Carte - Copertă tare
Data publicării 2017
Număr pagini 360
EAN 9783833857782
ISBN 3833857781
Codul Libristo 16311286
Editura Gräfe & Unzer
Greutatea 2332
Dimensiuni 239 x 316 x 42
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo