Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Cultured Microalgae for the Food Industry

Limba englezăengleză
Carte Carte broșată
Carte Cultured Microalgae for the Food Industry Francisco Gabriel Acien-Fernan
Codul Libristo: 33076115
Editura Elsevier Books, mai 2021
Cultured Microalgae for the Food Industry: Current and Potential Applications is a comprehensive ref... Descrierea completă
? points 632 b
1.271 lei
În depozitul extern Expediem în 14-18 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
Koran / Carte broșată
common.buy 114 lei
top
Blue Zones Solution Dan Buettner / Carte broșată
common.buy 69 lei
reduceri
Helmut Newton. Legacy / Copertă tare
common.buy 342 lei
COLEGA 1 učebnice + pracovní sešit + CD HORTELANO / Carte broșată
common.buy 142 lei
Raporty z Auschwitz Pilecki Witold / Copertă tare
common.buy 53 lei
Trichoderma Pratibha Sharma / Carte broșată
common.buy 997 lei
Chlorella Beverly A. Potter / Carte broșată
common.buy 42 lei
Next-Generation Plant-based Foods David Julian McClements / Carte broșată
common.buy 982 lei
Spirulina & Chlorella Ulla Rahn-Huber / Carte broșată
common.buy 38 lei
Microalgae Maria-Nefeli Tsaloglou / Carte broșată
common.buy 1.339 lei
Next-Generation Plant-based Foods David Julian McClements / Copertă tare
common.buy 982 lei
Spirulina platensis effetto Helal Moussa / Carte broșată
common.buy 263 lei
Microalgae Biotechnology Clemens Posten / Copertă tare
common.buy 1.268 lei

Cultured Microalgae for the Food Industry: Current and Potential Applications is a comprehensive reference that addresses the current applications and potential uses of microalgae and microalgae-derived compounds in the food industry. The book explores the different steps of the subject, from strain selection and cultivation steps, to the assessment of the public perception of microalgae consumption and the gastronomical potential of this innovative resource. Readers will find coverage of microalgae biology, common and uncommon algae species, cultivation strategies for food applications, novel extraction techniques, safety issues, regulatory issues, and current market opportunities and challenges. This title also explores the gastronomic potential of microalgae and reviews current commercialized products along with consumer attitudes surrounding microalgae. Covering relevant, up-to-date research as assembled by a group of contributors who are experts in their respective fields, the book is an essential reading for advanced undergraduates, postgraduates, and researchers in the microbiology, biotechnology, food science and technology fields. Thoroughly explores the optimization, cultivation and extraction processes for increased bioactive compound yieldsIncludes industrial functionality, bio-accessibility and the bioavailability of the main compounds obtained from microalgaePresents novel trends and the gastronomic potential of microalgae utilization in the food industry

Informații despre carte

Titlu complet Cultured Microalgae for the Food Industry
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2021
Număr pagini 466
EAN 9780128210802
ISBN 012821080X
Codul Libristo 33076115
Editura Elsevier Books
Greutatea 700
Dimensiuni 152 x 229 x 24
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo