Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Culinary Nutrition

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte Culinary Nutrition Jacqueline Marcus
Codul Libristo: 01243250
Editura Academic Press, aprilie 2013
Culinary Nutrition: The Science and Practice of Healthy Cooking is the first textbook specifically w... Descrierea completă
? points 225 b
474 lei -4 %
452 lei
șansă 50% Şanse de a obține acest titlu Când primesc cărțile?

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


curând
Hollow Man John Dickson Carr / Carte broșată
common.buy 53 lei
Faserland Christian Kracht / Copertă tare
common.buy 92 lei
Gordon Giltrap/Neville Marten Neville Marten / Carte broșată
common.buy 174 lei
Atelier Kempe Thill Kersten Geers / Copertă tare
common.buy 450 lei
Computational Analysis of Visual Motion Amar Mitiche / Copertă tare
common.buy 638 lei
Manifesto for Philosophy Madarasz Norman / Carte broșată
common.buy 215 lei
Islamic Challenge Jytte Klausen / Carte broșată
common.buy 336 lei
Sir Thomas More William Shakespeare / Copertă tare
common.buy 632 lei
Figure of Dante Jerome Mazzaro / Copertă tare
common.buy 524 lei
Das »neue« Amerika Peter Rudolf / Carte broșată
common.buy 86 lei
Transkulturelle Public Health / Carte broșată
common.buy 153 lei
Die Wahlverwandtschaften Johann Wolfgang von Goethe / Carte broșată
common.buy 32 lei

Culinary Nutrition: The Science and Practice of Healthy Cooking is the first textbook specifically written to connect food science, nutrition and culinology. The book uses real-life applications, recipes and color photographs of finished dishes to emphasize the necessity of sustainably deliverable, health-beneficial and taste-desirable products. With pedagogical elements to enhance and reinforce learning opportunities, this book explores the basics of proteins, carbohydrates, and lipids, issues of diet and disease, including weight management, and food production and preparation topics. It explores the connections among the technical sciences of nutrition, food science and the culinary arts as well as consumer choices for diet, health and enjoyment. It presents laboratory-type, in-class activities using limited materials and real-life applications of complex concepts. It includes photographs and recipes to enhance learning experience.

Informații despre carte

Titlu complet Culinary Nutrition
Limba engleză
Legare Carte - Copertă tare
Data publicării 2013
Număr pagini 660
EAN 9780123918826
ISBN 0123918820
Codul Libristo 01243250
Editura Academic Press
Greutatea 1763
Dimensiuni 284 x 223 x 32
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo