Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Stimați clienți, din cauza zilei de sărbătoare, asistența pentru clienți nu este disponibilă astăzi. Ne vom ocupa de solicitările dumneavoastră în următoarea zi lucrătoare. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Crafting the Culture and History of French Chocolate

Limba englezăengleză
Carte Carte broșată
Carte Crafting the Culture and History of French Chocolate Susan J. Terrio
Codul Libristo: 04616542
Editura University of California Press, septembrie 2000
This absorbing narrative follows the craft community of French chocolatiers--members of a tiny group... Descrierea completă
? points 111 b
221 lei
În depozitul extern Expediem în 14-18 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Clienții au cumpărat de asemenea


Chocolate, Cocoa and Confectionery: Science and Technology Bernard Minifie / Carte broșată
common.buy 1.028 lei
Chocolate Sarah Moss / Copertă tare
common.buy 76 lei
Book of Chocolate John Feltwell / Copertă tare
common.buy 58 lei

This absorbing narrative follows the craft community of French chocolatiers--members of a tiny group experiencing intensive international competition--as they struggle to ensure the survival of their businesses. Susan J. Terrio moves easily among ethnography, history, theory, and vignette, telling a story that challenges conventional views of craft work, associational forms, and training models in late capitalism. She enters the world of Parisian craft leaders and local artisanal families there and in southwest France to relate how they work and how they confront the representatives and structures of power, from taste makers, CEOs, and advertising executives to the technocrats of Paris and Brussels. Looking at craft culture and community from a cross-disciplinary perspective, Terrio finds that the chocolatiers affirm their collective identity and their place in the present by commemorating selectively their role in history. In addition to joining a distinguished tradition of American anthropological writing on the role of food, her study of the social production of taste in the invention of vintage, grand cru chocolates lends specificity and weight to theories of consumption by Pierre Bourdieu and others. The book will appeal to anthropologists, cultural studies scholars, and anyone curious about life in contemporary France.

Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
The 1000 Dot-To-Dot Book: Animals Thomas Pavitte / Carte broșată
common.buy 58 lei
top
Where's Wally? Martin Handford / Carte broșată
common.buy 36 lei
curând
First Sticker Book Cars Simon Tudhope / Carte broșată
common.buy 36 lei
BUSINESS VOCABULARY IN USE ADVANCED Bill Mascull / Carte
common.buy 147 lei
Game of Mix and Match Hervé Tullet / Copertă tare
common.buy 48 lei
History of Modern France Jonathan Fenby / Carte broșată
common.buy 64 lei
Gold Isaac Asimov / Carte broșată
common.buy 58 lei
curând
Alberto Giacometti Angel Gonzalez / Copertă tare
common.buy 183 lei
As You Like It William Shakespeare / Carte broșată
common.buy 73 lei
The Natural History of Chocolate D De Quelus / Carte broșată
common.buy 37 lei
Natural History of Chocolate D De Quelus / Carte broșată
common.buy 76 lei
History, Evolution and the Concept of Culture Sidney W. Mintz / Carte broșată
common.buy 239 lei
Chocolate - History, Culture, and Heritage Louis E. Grivetti / Copertă tare
common.buy 677 lei
Dancing with the Gods Marion Kilson / Copertă tare
common.buy 515 lei
Leben in der DDR - Alltag in einer Diktatur Chahira Alagöz / Carte broșată
common.buy 83 lei

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo