Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Cooking with Heirlooms

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte Cooking with Heirlooms Karen Keb Acevedo
Codul Libristo: 05033348
Editura Fox Chapel Publishing, august 2007
Cooking with Heirlooms: Seasonal Recipes with Heritage-Variety Vegetables and Fruits is a celebratio... Descrierea completă
? points 64 b
155 lei -18 %
127 lei
șansă 50% Şanse de a obține acest titlu Când primesc cărțile?

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


CZE-JAK POHLIZIM V ZIVOT Jan Kryl / Carte broșată
common.buy 118 lei
Gender and Religion, 2nd Edition Barbara Crandall / Carte broșată
common.buy 308 lei
Advances in Chemistry Research / Copertă tare
common.buy 1.270 lei
Elisha Bartlett's Philosophy of Medicine W. E. Stempsey / Carte broșată
common.buy 972 lei
Hunger Trace Edward Hogan / Carte broșată
common.buy 47 lei
Die Liederlok, 1 Audio-CD Karin Schuh / Audio CD
common.buy 80 lei
British Cinema of the 1950s Ian Mackillop / Carte broșată
common.buy 150 lei
Die Erfindung Der Zeitgeschichte Iwan-Michelangelo D'Aprile / Copertă tare
common.buy 602 lei
Celtic Fiddle Christmas James Tanguay / Carte broșată
common.buy 73 lei
Historia von David Geörgen Carl von Reifitz / Carte broșată
common.buy 198 lei
Raume Und Environments Rolf Wedewer / Carte broșată
common.buy 349 lei

Cooking with Heirlooms: Seasonal Recipes with Heritage-Variety Vegetables and Fruits is a celebration of the world's "original" produce, the unique varieties that are not produced on commercial farms but instead are passed from generation to generation by hobby farmers and gardening and farming families. Prized for their more intense flavors and unusual colors, heirloom fruits and vegetables have become increasingly popular at farm stands, farmers' markets, and even grocery stores as more consumers seek to "eat local" and avoid pesticides and other chemicals. Lavishly illustrated with full-color photographs, Cooking with Heirlooms presents more than 150 recipes that harken back to simpler times, using the freshest ingredients along with the many varieties of heirlooms widely available today. Author Karen Keb Acevedo, the founding editor of Hobby Farms magazine, is an active hobby farmer and an adventurous, accomplished home cook. Foodies and farmers alike will find a delectable array of recipes organized by the four seasons, providing inspiration and great cooking ideas all year long. For each season, the author along with compiler and recipe tester Carol Boker provide appetizers and soups, breads and breakfast, entrees, salads and sides, and desserts. The resources section includes companies and websites that sell seeds and heritage meat supplies plus related books and periodicals. Fully indexed.

Informații despre carte

Titlu complet Cooking with Heirlooms
Limba engleză
Legare Carte - Copertă tare
Data publicării 2007
Număr pagini 232
EAN 9781933958019
ISBN 1933958014
Codul Libristo 05033348
Greutatea 1174
Dimensiuni 229 x 267 x 24
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo