Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Continuous Thermal Processing of Foods: Pasteurization and UHT Sterilization

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte Continuous Thermal Processing of Foods: Pasteurization and UHT Sterilization Michael J. Lewis
Codul Libristo: 02106237
Editura Springer, Berlin, noiembrie 1999
This new book updates and expands Harold Burton's classic book, UHT Processing of Milk and Milk Prod... Descrierea completă
? points 1086 b
2.188 lei
În depozitul extern în cantități mici Expediem în 12-17 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
The Making of a Manager Julie Zhuo / Carte broșată
common.buy 88 lei
top
Baby Touch and Feel Farm Animals DK / Cărți pliante
common.buy 36 lei
top
Spell of the Sensuous David Abram / Carte broșată
common.buy 80 lei
top
Wyspa zaginionych drzew Shafak Elif / Copertă tare
common.buy 58 lei
Venture Deals Brad Feld / Copertă tare
common.buy 217 lei
Motorcycle Maintenance Techbook Anon / Carte broșată
common.buy 204 lei
English for Everyone, Level 1 Inc. Dorling Kindersley / Copertă tare
common.buy 91 lei
Untitled McCarthy 14 MCCARTHY CORMAC / Carte broșată
common.buy 80 lei
Complete Book of Polymer Clay Lisa Pavelka / Carte broșată
common.buy 155 lei
Asteroids Thomas H. Burbine / Copertă tare
common.buy 555 lei
Thermal Processing of Foods - Control and Automation K. P. Sandeep / Copertă tare
common.buy 1.302 lei
Cryptography Laurence D. Smith / Carte broșată
common.buy 48 lei
Buster, the Silver Tip Grizzly Franklin Thoma Briles / Carte broșată
common.buy 89 lei

This new book updates and expands Harold Burton's classic book, UHT Processing of Milk and Milk Products, to provide comprehensive, state-of-the-art coverage of thermal processing of liquid and particulate foods. The food products covered now include soups, sauces, fruit juices, and other beverages, in addition to milk and milk products. Pasteurization, sterilization, and aseptic processing are all discussed, with emphasis on the underlying principles and problems of heat treatment of more viscous fluids, where streamline flow conditions are likely to prevail, and of products containing particles. Pasteurization and heat treatments designed to further extend the shelf life of pasteurized products are also discussed, and the pasteurization and sterilization processes are compared to highlight similarities and differences. Throughout, factors influencing the safety and quality of heated foods are emphasized. This book contains over 100 illustrations and 50 tables, as well as extensive cross-referencing and a comprehensive reference section.

Informații despre carte

Titlu complet Continuous Thermal Processing of Foods: Pasteurization and UHT Sterilization
Limba engleză
Legare Carte - Copertă tare
Data publicării 2000
Număr pagini 447
EAN 9780834212596
ISBN 0834212595
Codul Libristo 02106237
Greutatea 1102
Dimensiuni 265 x 187 x 31
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo