Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Confectionery and Chocolate Engineering - Principles and Applications 2e

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte Confectionery and Chocolate Engineering - Principles and Applications 2e Ferenc Mohos
Codul Libristo: 10045536
Editura John Wiley & Sons Inc, februarie 2017
Confectionery and chocolate manufacture has been dominated by large-scale industrial processing for... Descrierea completă
? points 730 b
1.468 lei
În depozitul extern Expediem în 15-20 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


Pope St. Pius X F A Forbes / Carte broșată
common.buy 66 lei
Narrating and Teaching the Nation Denise Bentrovato / Carte broșată
common.buy 263 lei
Wake of Imagination Richard Kearney / Copertă tare
common.buy 1.090 lei

Confectionery and chocolate manufacture has been dominated by large-scale industrial processing for several decades. It is often the case though, that a trial and error approach is applied to the development of new products and processes, rather than verified scientific principles.

Informații despre carte

Titlu complet Confectionery and Chocolate Engineering - Principles and Applications 2e
Autor Ferenc Mohos
Limba engleză
Legare Carte - Copertă tare
Data publicării 2017
Număr pagini 792
EAN 9781118939772
ISBN 9781118939772
Codul Libristo 10045536
Greutatea 1610
Dimensiuni 250 x 179 x 40
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo