Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Composés phénoliques de l'oignon rouge: extraction / caractérisation

Limba francezăfranceză
Carte Carte broșată
Carte Composés phénoliques de l'oignon rouge: extraction / caractérisation Farid Dahmoune
Codul Libristo: 15485887
Editura Éditions universitaires européennes, noiembrie 2015
Ce livre porte sur la caractérisation de trois différents extraits phénoliques et jus d'oignon (Alli... Descrierea completă
? points 86 b
192 lei -9 %
173 lei
În depozitul extern Expediem în 8-10 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
Daughter of Smoke and Bone Laini Taylor / Carte broșată
common.buy 59 lei
Prima - Los geht's Luiza Ciepielewska-Kaczmarek / Carte broșată
common.buy 87 lei
Numenera Into the Outside Monte Cook Games / Copertă tare
common.buy 176 lei
Creative Haven Wondrous Women Coloring Book Marty Noble / Carte broșată
common.buy 34 lei
curând
Next Move 2 Workbook & MP3 Audio Pack Suzanne Gaynor / Carte broșată
common.buy 75 lei
Royal Abduction Arthur W. Upfield / Carte broșată
common.buy 130 lei
1000 Chairs. Updated version / Carte broșată
common.buy 113 lei
Guilty Feminist Deborah Frances-White / Carte broșată
common.buy 70 lei
TEGN: Book 2 Mehl AMUNDSEN / Carte broșată
common.buy 218 lei
Working with Americans Allyson Stewart-Allen / Copertă tare
common.buy 172 lei
Google Analytics Demystified (4th Edition) Alexa L Mokalis / Carte broșată
common.buy 177 lei
Sorceline - Tome 01 / Copertă tare
common.buy 85 lei
Green Nanotechnology Oleg Figovsky / Copertă tare
common.buy 882 lei
Mr. Happy Roger Hargreaves / Copertă tare
common.buy 44 lei
Coyotes Tammy Gagne / Copertă tare
common.buy 163 lei

Ce livre porte sur la caractérisation de trois différents extraits phénoliques et jus d'oignon (Allium cepa). Pour ce faire, différentes méthodes de dosage de la contenance en substances recherchées ont été effectuées sur les extraits obtenus par différents procédés technologiques d'une part, et d'autre part l'analyse de l'activité antioxydante de ces extraits. Et enfin nous avons mis en évidence l'effet de l'oignon sur deux bactéries infectant la cavité buccodentaire (S. aureus et E. coli). Les résultats obtenus montrent que l'oignon a une valeur phénolique importante (les polyphénols atteignent une valeur de 35 mg EAG/g MS, les flavonoďdes 21.73 mg EQ/gMS et une valeur de 8,8 C3G/gMS pour les anthocyanes) l'oignon a aussi une activité antioxydante incontestable et qu'il a une activité bactériostatique sur les deux bactéries étudiées.

Informații despre carte

Titlu complet Composés phénoliques de l'oignon rouge: extraction / caractérisation
Limba franceză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2016
Număr pagini 84
EAN 9783841615558
Codul Libristo 15485887
Greutatea 143
Dimensiuni 150 x 220 x 5
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo