Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Cold-Smoking & Salt-Curing Meat, Fish, & Game

Limba englezăengleză
Carte Carte broșată
Carte Cold-Smoking & Salt-Curing Meat, Fish, & Game A D Livingston
Codul Libristo: 02406845
Editura Rowman & Littlefield, decembrie 2010
With this book, A. D. Livingston combines a lifetime of Southern culinary knowledge with his own lov... Descrierea completă
? points 37 b
81 lei -7 %
75 lei
În depozitul extern Expediem în 15-20 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


Brassai, Paris Jean Claude Gautrand / Carte
common.buy 72 lei
Actividades docentes para formar Colaboradores en la EcuRed Misleni Pérez Reina / Carte broșată
common.buy 237 lei
Daily Dose of Dependence on God Priscilla Calcote / Carte broșată
common.buy 119 lei
China-Pakistan Axis Andrew Small / Copertă tare
common.buy 193 lei
Andrew Strauss: Winning the Ashes Down Under Andrew Strauss / Carte broșată
common.buy 77 lei
Behind the Front Lines of the Civil War Vladimir N. Brovkin / Carte broșată
common.buy 454 lei

With this book, A. D. Livingston combines a lifetime of Southern culinary knowledge with his own love of authentic home smoking and curing techniques. He teaches how to prepare smoked and salted hams, fish, jerky, and game-adapting today's materials to yesterday's traditional methods. As he writes, "you can smoke a better fish than you can buy, and you can cure a better ham without the use of any chemicals except ordinary salt and good hardwood smoke." This book shows you how, and includes more than fifty recipes-such as Country Ham with Redeye Gravy, Canadian Bacon, Scandinavian Salt Fish, and Venison Jerky-as well as complete instructions for: * Preparing salted, dried fish * Preparing planked fish, or gravlax * Building a modern walk-in smokehouse * Constructing small-scale barbecue smokers * Choosing woods and fuels for smoking * Salt-curing country ham and other meats

Informații despre carte

Titlu complet Cold-Smoking & Salt-Curing Meat, Fish, & Game
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2010
Număr pagini 192
EAN 9781599219820
ISBN 1599219824
Codul Libristo 02406845
Greutatea 246
Dimensiuni 140 x 139 x 14
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo