Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Classical Cooking the Modern Way - Methods & Techniques 3e

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte Classical Cooking the Modern Way - Methods & Techniques 3e Philip Pauli
Codul Libristo: 04889481
Editura John Wiley & Sons Inc, septembrie 1999
Europe's most authoritative culinary reference comes to the New World A sound and comprehensive know... Descrierea completă
? points 173 b
349 lei
În depozitul extern în cantități mici Expediem în 12-17 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
Dogs, Vol. 8 Shirow Miwa / Carte broșată
common.buy 59 lei
Axis Forces in Yugoslavia 1941-45 Nigel Thomas / Carte broșată
common.buy 84 lei
Little Book of Whittling Gift Edition Chris Lubkemann / Copertă tare
common.buy 61 lei
L.O.L. Surprise ! - MAXI COLO / Carte broșată
common.buy 38 lei
Roman Army of the Punic Wars 264-146 BC Nic Fields / Carte broșată
common.buy 141 lei
Bilbao und San Sebastian Christian Fischer / Carte broșată
common.buy 88 lei
Development Prospects in Cuba / Carte broșată
common.buy 134 lei

Europe's most authoritative culinary reference comes to the New World A sound and comprehensive knowledge of cooking theory and technique is as essential to a great cook as a full complement of well-made kitchen tools. Based on the European culinary classic, Lehrbuch der Kuche, Classical Cooking the Modern Way: Methods and Techniques provides a complete review of the most basic culinary principles and methods that recipes call for again and again. Whether used alone or with its companion volume, Classical Cooking the Modern Way: Recipes, this book is a cornerstone culinary reference that belongs in every kitchen. With everything needed to master the core repertoire of cooking methods, from grilling and broiling to braising, sauteing, and more, it explains in detail how to work with all of the main types of ingredientsincluding meat and poultry, fruits and vegetables, and pastas and grains. Contributions from 75 acclaimed European chefs offer a dynamic and informed perspective on classical cookinga fresh and contemporary look at the fundamentals with a dash of Continental flavor.

Informații despre carte

Titlu complet Classical Cooking the Modern Way - Methods & Techniques 3e
Limba engleză
Legare Carte - Copertă tare
Data publicării 1999
Număr pagini 432
EAN 9780471291879
ISBN 0471291870
Codul Libristo 04889481
Greutatea 1440
Dimensiuni 217 x 297 x 28
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo