Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Carte Class 2  Transferases VI Dietmar Schomburg
Codul Libristo: 01561723
Springer Handbook of Enzymes provides data on enzymes sufficiently well characterized. It offers con... Descrierea completă
? points 944 b
1.901 lei
În depozitul extern în cantități mici Expediem în 12-17 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


Die großen Erzählungen Franz Kafka / Carte broșată
common.buy 48 lei
Kommunikation und Gender Anna Teresonok / Carte broșată
common.buy 208 lei
Das 1x1 der Antriebsauslegung, m. DVD-ROM Friedrich W. Garbrecht / Carte broșată
common.buy 200 lei
Essays on Art A. (Arthur) Clutton-Brock / Carte broșată
common.buy 100 lei
Entwicklungsgeschichte Des Weltalls Alfred von Urbanitzky / Carte broșată
common.buy 338 lei
Glückwünsche von anno dazumal (Wandkalender immerwährend DIN A2 hoch) KramBam - Martina Berg + Antje Lindert-Rottke / Calendar
common.buy 264 lei
Geesthacht und seine Ortsteile Helmut Knust / Carte broșată
common.buy 92 lei

Springer Handbook of Enzymes provides data on enzymes sufficiently well characterized. It offers concise and complete descriptions of some 5,000 enzymes and their application areas. Data sheets are arranged in their EC-Number sequence and the volumes themselves are arranged according to enzyme classes. This new, second edition reflects considerable progress in enzymology: many enzymes are newly classified or reclassified. Each entry is correlated with references and one or more source organisms. New datafields are created: application and engineering (for the properties of enzymes where the sequence has been changed). The total amount of material contained in the Handbook has more than doubled so that the complete second edition consists of 39 volumes as well as a Synonym Index. In addition, starting in 2009, all newly classified enzymes are treated in Supplement Volumes. Springer Handbook of Enzymes is an ideal source of information for researchers in biochemistry, biotechnology, organic and analytical chemistry, and food sciences, as well as for medicinal applications.

Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo