Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Chocolat

Limba francezăfranceză
Carte Copertă tare
Carte Chocolat
Codul Libristo: 33946485
Tout le savoir-faire technique et gourmand d'une école d'exception !Tempérage, ganache, pâte feuille... Descrierea completă
? points 100 b
197 lei
șansă 50% Şanse de a obține acest titlu Când primesc cărțile?

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
Friends, Lovers and the Big Terrible Thing Matthew Perry / Carte broșată
common.buy 91 lei
top
Surrounded by Psychopaths Thomas Erikson / Carte broșată
common.buy 78 lei
top
Jujutsu Kaisen: The Official Guide: Anime Season 1 Gege Akutami / Carte broșată
common.buy 85 lei
top curând
Path of Destruction / Carte broșată
common.buy 62 lei
top
Lord of the Rings John Ronald Reuel Tolkien / Copertă tare
common.buy 564 lei
top
Official SAT Study Guide, 2020 Edition College Board / Carte broșată
common.buy 134 lei
top
Walter Chandoha. Cats. Photographs 1942-2018 Reuel Golden / Copertă tare
common.buy 186 lei
top
Dynamic Wrinkles and Drapery Burne Hogarth / Carte broșată
common.buy 144 lei
Hurra!!! Po polsku 2 Podręcznik studenta Nowa Edycja Dixon Agnieszka / Carte broșată
common.buy 110 lei
Deaf Gain H-Dirksen L. Bauman / Carte broșată
common.buy 190 lei
90's / Copertă tare
common.buy 296 lei
curând
Alisa v kraIni div. Alisa v Zadzerkalli Lewis Carroll / Copertă tare
common.buy 50 lei
Le Tarot des 7 vertus Place / Carte
common.buy 135 lei

Tout le savoir-faire technique et gourmand d'une école d'exception !Tempérage, ganache, pâte feuilletée, bonbons, fritures ou encore copeaux en chocolat...Découvrez toutes les bases essentielles pour maîtriser le chocolat. Plus de 40 techniques expliquées en près de 200 gestes en pas à pas.Barres au chocolat, chocolat liégeois, flan, nougat, religieuse, mille-feuille, glace stracciatella, esquimaux...Préparez plus de 70 recettes simples, sophistiquées ou incontournables pour épater et régaler votre entourage.Fondée en 1920 par la Chambre de Commerce Paris Ile-de-France, l'école FERRANDI Paris forme 2500 élèves du CAP au BAC +6, ainsi que 2 000 adultes en formation continue et reconversion professionnelle. De grands noms de la gastronomie française y enseignent cuisine, pâtisserie, boulangerie, service de salle et management hôtelier. Entrepreneuriat, excellence, accompagnement et ouverture à l'international sont les maîtres mots de cet établissement prestigieux.

Informații despre carte

Titlu complet Chocolat
Limba franceză
Legare Carte - Copertă tare
EAN 9782081493209
Codul Libristo 33946485
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo