Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Chemistry and Biology of Winemaking

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte Chemistry and Biology of Winemaking Ian Hornsey
Codul Libristo: 04451115
Editura Royal Society Of Chemistry, mai 2007
Someone once said that 'wine is a mixture of chemistry, biology and psychology'. It has certainly fa... Descrierea completă
? points 111 b
223 lei
șansă 50% Şanse de a obține acest titlu Când primesc cărțile?

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


Revalidation Ruth Chambers / Carte broșată
common.buy 236 lei
First World War at Sea: 5 Minute History David Wragg / Carte broșată
common.buy 34 lei
Die völkerrechtliche Stellung Irlands. Michael Rynne / Carte broșată
common.buy 635 lei
Modern Winemaking Philip Jackisch / Copertă tare
common.buy 376 lei
Complete Poems - Jon Silkin Jon Silkin / Carte broșată
common.buy 256 lei
Die verborgene Stadt Percepliquis Michael J. Sullivan / Carte broșată
common.buy 83 lei
curând
Nobel Lectures In Literature (2006-2010) Per Wastberg / Carte broșată
common.buy 129 lei
Juniper Hall Linda Kelly / Carte broșată
common.buy 118 lei
Affective Publics Zizi Papacharissi / Carte broșată
common.buy 277 lei

Someone once said that 'wine is a mixture of chemistry, biology and psychology'. It has certainly fascinated people over the centuries and without a doubt been enjoyed by many. Indeed, from its serendipitous roots as an attempt to store fruit, wine has been woven into the fabric of society; from its use in religion to today's sophisticated products sampled over a meal. The Chemistry and Biology of Winemaking not only discusses the science of winemaking but also aims to provide the reader with a wider appreciation of the impact of oenology on human society. Beginning with a history of wine the book discusses a wide range of topics, with particular emphasis on the organisms involved. Starting with the role of yeast in fermentation, it goes on to discuss so-called 'killer yeasts', lactic acid bacteria and the role that genetically modified organisms may have in the future. This book is ideal for anyone interested in the process of winemaking and will be of particular use for those with an interest in the chemical and biological sciences.

Informații despre carte

Titlu complet Chemistry and Biology of Winemaking
Autor Ian Hornsey
Limba engleză
Legare Carte - Copertă tare
Data publicării 2007
Număr pagini 470
EAN 9780854042661
ISBN 0854042660
Codul Libristo 04451115
Greutatea 792
Dimensiuni 156 x 231 x 30
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo