Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Case Studies in Food Engineering

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte Case Studies in Food Engineering J. Peter Clark
Codul Libristo: 01420388
Editura Springer, Berlin, noiembrie 2008
One of the best ways for students or practitioners to learn is through real-life example. In this vo... Descrierea completă
? points 161 b
324 lei
În depozitul extern în cantități mici Expediem în 10-15 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


Pocket History of Scotland Blair Millar / Copertă tare
common.buy 42 lei
Greco-Arab and Islamic Herbal Medicine Bashar Saad / Copertă tare
common.buy 1.017 lei
Normung nach Normzahlen. Clemens Ries / Carte broșată
common.buy 178 lei
Rediscovering the Forgotten Vienna Circle Th.E Uebel / Copertă tare
common.buy 1.167 lei
Spain on Screen Ann Davies / Copertă tare
common.buy 324 lei
Gold und Goldfutures. Andreas F. W. Löhr / Carte broșată
common.buy 268 lei
Listen to Your Heart Kenneth E. Hagin / Carte broșată
common.buy 56 lei
Das preußische Heroldsamt (1855 - 1920). Harald von Kalm / Carte broșată
common.buy 353 lei
AMBER COAST MS Ilse I. Zandstra / Carte broșată
common.buy 98 lei
Small Stories, Interaction and Identities Alexandra Georgakopoulou / Copertă tare
common.buy 614 lei
Merkblatter 4401-4800 / Carte broșată
common.buy 353 lei
Multimedia Internet Stephen Weinstein / Copertă tare
common.buy 640 lei

One of the best ways for students or practitioners to learn is through real-life example. In this volume, Clark presents several case studies that can be used not only by those currently working in the industry, but as a means for sparking discussion in food engineering classes.§This book has several purposes: (1) to serve as a source of information about a representative collection of food processes with which Clark has had experience; (2) to convey some practical lessons about process development and plant design; and (3) to serve educators as a resource for class problems and discussion.§The book is organized in three broad sections. The first concerns processes that are primarily physical, such as mixing. The second concerns processes that also involve biochemical changes, such as thermal sterilization. The third section addresses some broader issues that have not been discussed elsewhere, including how to tour a plant, how to choose among building a new plant, expanding or renovating; and how to develop processes.

Informații despre carte

Titlu complet Case Studies in Food Engineering
Limba engleză
Legare Carte - Copertă tare
Data publicării 2009
Număr pagini 224
EAN 9781441904195
ISBN 1441904190
Codul Libristo 01420388
Greutatea 510
Dimensiuni 162 x 240 x 20
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo