Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Cajun and Creole Cooking with Miss Edie and the Colonel

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte Cajun and Creole Cooking with Miss Edie and the Colonel Edie Hand
Codul Libristo: 12323062
Editura Sourcebooks, Inc, noiembrie 2007
This is a unique Louisiana cookbook that teaches the fundamentals of Louisiana's Cajun and Creole cu... Descrierea completă
? points 54 b curând curând
119 lei -9 %
107 lei
Retipărire preconizată Termenul este necunoscut Termenul este necunoscut

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


Cajun Cooking Valerie Ferguson / Copertă tare
common.buy 24 lei
Down-Home Cajun Cooking Favorites Neal Bertrand / Carte broșată
common.buy 103 lei
Freestyle Snowboarding Alexander Rottmann / Carte broșată
common.buy 115 lei
100 Simple Secrets of Successful People David Niven / Carte broșată
common.buy 85 lei
curând
How to Think Like Obama Daniel Smith / Copertă tare
common.buy 75 lei
Make It Your Own Jamie Miller / Carte broșată
common.buy 90 lei
Specialties of the House Julia M. Pitkin / Copertă tare
common.buy 216 lei
Driving Home Jerome Bettis / Carte broșată
common.buy 101 lei
Trick or Treat, Smell My Feet Diane De Groat / Carte broșată
common.buy 52 lei

This is a unique Louisiana cookbook that teaches the fundamentals of Louisiana's Cajun and Creole cuisines and explains their similarities and differences. Filled with traditional recipes field tested for their ease of preparation and delicious flavorings, "Cajun and Creole Cooking with Miss Edie and the Colonel" consists of three parts. The first part discusses the basic terms, techniques, tools, and ingredients of Louisiana cooking. The second part analyzes the varied ethnic influences?French, Spanish, Italian, African, and American Indian?that have contributed to Cajun and Creole cuisines. Significant events in Louisiana culinary history are highlighted, as well as unique cultural food customs. The final section consists of 150 recipes, including: sauces, breakfast dishes, appetizers and dips, soups and gumbos, entrees, vegetables, and desserts.

Informații despre carte

Titlu complet Cajun and Creole Cooking with Miss Edie and the Colonel
Limba engleză
Legare Carte - Copertă tare
Data publicării 2007
Număr pagini 281
EAN 9781581826173
ISBN 1581826176
Codul Libristo 12323062
Greutatea 660
Dimensiuni 187 x 234 x 28
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo