Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Butcher, the Baker, the Wine and Cheese Maker by the Sea

Limba englezăengleză
Carte Carte broșată
Carte Butcher, the Baker, the Wine and Cheese Maker by the Sea Jennifer Schell
Codul Libristo: 09504510
Editura TouchWood Editions, noiembrie 2015
A celebration of British Columbia's coastal cuisine with recipes and fork-lore from the region s far... Descrierea completă
? points 57 b
131 lei -11 %
115 lei
În depozitul extern în cantități mici Expediem în 12-17 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
Pokochaj siebie, ulecz swoje zycie Cwiczenia Louise L. Hay / Carte broșată
common.buy 43 lei
Juristendeutsch? / Carte broșată
common.buy 106 lei
God & Golem, Inc. Norbert Wiener / Carte broșată
common.buy 261 lei
Americana Don DeLillo / Carte broșată
common.buy 65 lei
Els Barrufets i l'arbre d'or Peyo / Carte broșată
common.buy 64 lei
Actividad fisica y estres traumatico secundario en bomberos Rojas Quiros Jimmy Fernando / Carte broșată
common.buy 197 lei
Between Tradition and Revolution Manfred RiedelWalter Wright / Carte broșată
common.buy 286 lei
Complete Portfolio of Human Anatomy & Pathology Scientific Publishing Company / Cu spiră
common.buy 305 lei
Captain Jack and the Pirates Peter Bently / Carte broșată
common.buy 48 lei
Delia's Book Ph D Catherine Anne Held / Carte broșată
common.buy 97 lei
Christianity Donald W Ekstrand / Carte broșată
common.buy 119 lei
Die Zeitformen Horst Hartmann / Carte broșată
common.buy 77 lei

A celebration of British Columbia's coastal cuisine with recipes and fork-lore from the region s farmers, artisans, fishers, foragers, and chefs. "The Butcher, the Baker, the Wine and Cheese Maker by the Sea" is a tribute to the remarkable innovators and culinary leaders who make up west coast food culture. Discover some of the most diverse and delicious food on the planetfrom the fabulous food-truck fare of Tofino to the elegant dishes of downtown Vancouver s five-star restaurants, along the Sea to Sky highway to the famous apres-ski pub grub of Whistler and the hearty, homegrown smorgasbord of the lush farming valley of Pemberton. In addition to delicious recipes, such as Beignet with Baked Bowen Apples, Sea Urchin Bruschetta with Avocado, Pepperoncino and Spot Prawns, and Huckleberry Creme Brulee, this collection features the stories of more than 150 of the area s experts. Discover why Vikram Vij is the maharaja of the west coast, how Lisa Ahier put a gourmet spin on traditional Texas taste, what inspired David Hawksworth to create his own foundation for young chefs, and where Donna Plough grows her sought-after BC artichokes. The follow-up to the international award-winning "The Butcher, the Baker, the Wine and Cheese Maker: An Okanagan Cookbook," this collection is a commemoration of the intricate community, network, and culture that defines British Columbia s coastline and the abundance it has to offer."

Informații despre carte

Titlu complet Butcher, the Baker, the Wine and Cheese Maker by the Sea
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2015
Număr pagini 224
EAN 9781771511506
ISBN 1771511508
Codul Libristo 09504510
Greutatea 737
Dimensiuni 203 x 254 x 19
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo