Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Brooks Headley's Fancy Desserts

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte Brooks Headley's Fancy Desserts Brooks Headley
Codul Libristo: 04604053
Editura WW Norton & Co, noiembrie 2014
While other chefs paid dues on restaurant lines and at cooking schools, Brooks Headley was in the ba... Descrierea completă
? points 79 b
177 lei -9 %
160 lei
În depozitul extern Expediem în 14-18 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
Mean Girls: The Burn Book Hardcover Ruled Journal Insight Editions / Copertă tare
common.buy 83 lei
top
Fable / Copertă tare
common.buy 84 lei
Intuitive Eating, 4th Edition Evelyn Tribole / Carte broșată
common.buy 84 lei
In Five Years Rebecca Serle / Carte broșată
common.buy 54 lei
Black Axe Mangal Lee Tiernan / Copertă tare
common.buy 188 lei
Book of St John Fergus Henderson / Copertă tare
common.buy 203 lei
Tu Casa Mi Casa Enrique Olvera / Carte broșată
common.buy 158 lei
Daisy and the Trouble with Piggy Banks Kes Gray / Carte broșată
common.buy 48 lei
Miseducation of Cameron Post Emily Fanforth / Carte broșată
common.buy 59 lei
My First Wipe Clean: Pen Control ROGER PRIDDY / Cărți pliante
common.buy 44 lei

While other chefs paid dues on restaurant lines and at cooking schools, Brooks Headley was in the back of a tour van as a drummer in much-loved punk bands that never made a dime. Now executive pastry chef at New York s Del Posto restaurant, Headley creates unorthodox recipes that echo his unconventional background: fruit is king, vegetables are championed, acidity is key, and simplicity is the goal. With 97 recipes and more than 100 photographs, Brooks Headley s Fancy Desserts has six chapters: Fruit, Vegetables, Grains and Flours, Chocolate, Seeds and Nuts, and Dairy. Recipes range from verjus melon candy to tofu chocolate creme brulee, fruit sorbet to eggplant and chocolate, showcasing Headley s unique perspective on ingredients and methodology. Guest contributors include philosopher-musician Ian Svenonius, essayist Sloane Crosley, and award-winning chefs Gabrielle Hamilton and David Kinch. Brooks Headley s Fancy Desserts is an essential, inventive addition to the shelf of both home cooks and professional chefs."

Informații despre carte

Titlu complet Brooks Headley's Fancy Desserts
Limba engleză
Legare Carte - Copertă tare
Data publicării 2014
Număr pagini 288
EAN 9780393241075
ISBN 0393241076
Codul Libristo 04604053
Editura WW Norton & Co
Greutatea 1208
Dimensiuni 257 x 211 x 23
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo