Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Brewing Microbiology, 1

Limba englezăengleză
Carte Carte broșată
Carte Brewing Microbiology, 1 Fergus Priest
Codul Libristo: 05181538
Editura Springer, Berlin, septembrie 2012
Much has happened in the brewing industry since the last edition of this book was published in 1996.... Descrierea completă
? points 801 b
1.613 lei
În depozitul extern în cantități mici Expediem în 10-15 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
Science of Cooking Stuart Farrimond / Copertă tare
common.buy 119 lei
top
Peter Rabbit My First Little Library Beatrix Potter / Cărți pliante
common.buy 36 lei
top
Alien Worlds / Carte broșată
common.buy 60 lei
top
Vietnam War US & Allied Combat Equipments Gordon L. Rottman / Carte broșată
common.buy 90 lei
The Complete Poems of Emily Dickenson Emily Dickenson / Carte broșată
common.buy 63 lei
reduceri
Skincare Bible Dr Anjali Mahto / Carte broșată
common.buy 65 lei
Complete Book of Witchcraft Ray Buckland / Carte broșată
common.buy 104 lei
Sticker Dolly Dressing Cats and Kittens Fiona Watt / Carte broșată
common.buy 48 lei
Neo Tarot Jerico Mandybur / Copertă tare
common.buy 128 lei
Python for Data Analysis 3e Wes Mckinney / Carte broșată
common.buy 339 lei
Learning the English Wheel William H. Longyard / Carte broșată
common.buy 166 lei
Small Things Like These Claire Keegan / Copertă tare
common.buy 70 lei
Biomorphic Structures Asterios Agkathidis / Carte broșată
common.buy 72 lei

Much has happened in the brewing industry since the last edition of this book was published in 1996. In particular, there has been substantial con solidation of larger brewing companies as major multinational concerns, and at the other end of the spectrum the microbrewing scene in various parts of the world has become established as a sustainable enterprise. For those involved in the scientific and technical aspects of fermented bever age production the changes have been no less daunting. The complete genome sequence of Saccharomyces cerevisiae has been determined and studies are underway in numerous laboratories throughout the world to unravel the expression of the genome (transcriptomics and proteomics) and understand exactly "how a yeast works. " This will undoubtedly con tribute to our understanding of yeast fermentation and flavor generation in a revolutionary way because it will enable the simultaneous monitor ing of all genes in the organism during the fermentation. In Chapters 2 and 3 of this volume Colin Slaughter and John Hammond bring the reader up-to-date in this rapidly moving area and cover the remarkable achievements of modern biochemistry and molecular biology. lain Campbell has also revised the systematics of culture and wild yeasts in Chapter 7. The other major technical change since the last edition of this book is the introduction of molecular characterization and detection of microor ganisms based largely, but not exclusively, on the polymerase chain reac tion (PCR) for amplification of specific DNA fragments.

Informații despre carte

Titlu complet Brewing Microbiology, 1
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2012
Număr pagini 399
EAN 9781461348580
ISBN 1461348587
Codul Libristo 05181538
Greutatea 635
Dimensiuni 155 x 235 x 22
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo