Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Biotechnology and Value-added Traits in Food Crops

Limba englezăengleză
Carte Carte broșată
Carte Biotechnology and Value-added Traits in Food Crops Roukayatou Zimmermann
Codul Libristo: 10019363
Editura Peter Lang GmbH, mai 2004
Staple food crops can be genetically modified to produce higher amounts of micronutrients or antigen... Descrierea completă
? points 114 b curând curând
230 lei
Retipărire preconizată Termenul este necunoscut Termenul este necunoscut

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


Armoured warfare in the Far East 1937-1945 Anthony Tucker-Jones / Carte broșată
common.buy 131 lei
Bloody Spring Joseph Wheelan / Carte broșată
common.buy 120 lei
Validity Evaluation in Language Assessment John M. Norris / Carte broșată
common.buy 648 lei
Biblical Church Revitalization BRIAN CROFT / Carte broșată
common.buy 42 lei
1728 Musin Rebellion Andrew David Jackson / Copertă tare
common.buy 318 lei
Dutch Design in the 21st Century Jeroen Junte / Copertă tare
common.buy 328 lei
Secrets of a Fifty-Year Romantic Expedition Phd Matthew E McLaren / Carte broșată
common.buy 70 lei

Staple food crops can be genetically modified to produce higher amounts of micronutrients or antigens as edible vaccines. Such new crop traits - enhancing the nutritional quality of the food product or extending its function - are called value-added traits (VATs). VATs promise nutritional and health benefits, particularly for those vulnerable groups who suffer from malnutrition and infectious diseases. This study deals with the topic and provides some preliminary results. An analytical framework for ex ante evaluation of VATs in developing countries (DCs) is developed, and applied within a case study on Golden Rice (GR) in the Philippines. The results of the case study show that GR has a potential to reduce significantly vitamin A deficiency in the Philippines. Finally, biotechnology, particularly genetic engineering has a potential to eliminate nutritional and infectious problems in DCs.

Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo