Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Biodegradation of Coffee pulp waste by White rotters

Limba englezăengleză
Carte Carte broșată
Carte Biodegradation of Coffee pulp waste by White rotters Parani Koolayan
Codul Libristo: 06987497
Editura LAP Lambert Academic Publishing, martie 2012
Coffee pulp is one of the most abundantly available agro-industrial wastes, produced during the pulp... Descrierea completă
? points 230 b
463 lei
În depozitul extern Expediem în 14-18 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


Odpoledne s labutí - CD May Karel / Audio CD
common.buy 38 lei
Her Majesty's Tower, Volume II William Hepworth Dixon / Copertă tare
common.buy 236 lei
Future of Biological Disarmament Nicholas A. Sims / Copertă tare
common.buy 999 lei
reflexion en la ensenanza de las Matematicas II María del Socorro Rivera Casales / Carte broșată
common.buy 295 lei
Appraisal of Urban Development and Planning Akhilendra Nath Tiwary / Carte broșată
common.buy 348 lei
Letters by Lamplight Anna Wellington Stoner / Carte broșată
common.buy 226 lei
Corsa in Oriente. Narciso Ghislanzoni / Carte broșată
common.buy 145 lei

Coffee pulp is one of the most abundantly available agro-industrial wastes, produced during the pulping o Thus, for every 2 tonnes coffee cherries processed, nearly one ton pulp is generated . Only the coffee bean has a real commercial value. It represents 55.4% of the fruit on dry weight basis and the rest is considered to be the byproducts or residues. At different stages from harvesting to the processing and consumption, several residues viz., coffee pulp or husk, leaves and spent-ground are generated in more than two million tonnes quantity yearly . Among these byproducts, coffee pulp is the most important. Operation of the coffee cherries to obtain coffee beans in many coffee-producing areas of the tropics.The use of raw coffee pulp has been suggested to be lower than 20% in ruminant diets due to the presence of caffeine, tannins and other polyphenols. Solid- state fermentation technique was adopted earlier for protein enrichment of coffee-pulp using different strains of Aspergillus sp. Later it was proposed that desirable biochemical changes in terms of higher nitrogen content

Informații despre carte

Titlu complet Biodegradation of Coffee pulp waste by White rotters
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2012
Număr pagini 176
EAN 9783845472119
Codul Libristo 06987497
Greutatea 268
Dimensiuni 152 x 229 x 10
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo