Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Bioactive Components of Milk

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte Bioactive Components of Milk Zsuzsanna Bosze
Codul Libristo: 01382714
Editura Springer-Verlag New York Inc., decembrie 2007
Of all food products dairy foods have the most potential concerning functional foods. Therefore, the... Descrierea completă
? points 631 b
1.255 lei
În depozitul extern în cantități mici Expediem în 12-15 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


1999: Manchester United, the Treble and All That Matt Dickinson / Copertă tare
common.buy 115 lei
Návraty sudetské otázky Václav Houžvička / Carte broșată
common.buy 67 lei
We Can Get Dressed Marion Cocklico / Cărți pliante
common.buy 42 lei
Die wunderbaren Jahre Reiner Kunze / Carte broșată
common.buy 73 lei
Afrika Jahrbuch 1999 nstitut für Afrika-Kunde / Carte broșată
common.buy 349 lei
Kovno Gaberna John S. Gould / Carte broșată
common.buy 69 lei
Evan Harrington - Volume 3 George Meredith / Copertă tare
common.buy 189 lei
EPD Congress 2013 Minerals Metals & Materials Socie / Copertă tare
common.buy 578 lei
Das monadische Kunstwerk Andreas Pradler / Carte broșată
common.buy 144 lei
Deutsche Geschichte im Zeitalter der Reformation. Bd.5 Leopold von Ranke / Carte broșată
common.buy 213 lei

Of all food products dairy foods have the most potential concerning functional foods. Therefore, there is a tremendous amount of interest in value-added milk products and the identification of components in food which have health benefits. Bioactive Components of Milk provides an overview of these derived components and their diverse activities including: the stimulation of beneficial microflora, alerting the immune system to the presence of potential pathogens and allergens, binding and eliminating toxins, etc. §The book is divided into four parts. The first part focuses on bioactive milk lipid components, which very widely among mammalian species. The second part describes different aspects of biological active colostrums and milk proteins and their derivatives, with special concern on species specific effects. The third part reviews the production of recombinant human proteins in the milk of livestock animals - including ethical issues - and the aims of altering milk composition for the benefit of both the animals themselves and the consumers. The final part focuses on the influence of ruminants nutrition on the biological activity of milk.

Informații despre carte

Titlu complet Bioactive Components of Milk
Limba engleză
Legare Carte - Copertă tare
Data publicării 2007
Număr pagini 496
EAN 9780387740867
ISBN 0387740864
Codul Libristo 01382714
Greutatea 966
Dimensiuni 155 x 235 x 32
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo