Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Banqueting mangement. Strumenti per una corretta gestione e linee guida operative

Limba italianăitaliană
Carte Carte broșată
Carte Banqueting mangement. Strumenti per una corretta gestione e linee guida operative Giuseppe Fierro
Codul Libristo: 13278994
Editura Hoepli, decembrie 2009
Dopo un excursus sulla storia del banchetto, l'autore analizza dettagliatamente l'intero settore del... Descrierea completă
? points 49 b
110 lei -10 %
99 lei
În depozitul extern Expediem în 4-6 zile

30 de zile pentru retur bunuri

Dopo un excursus sulla storia del banchetto, l'autore analizza dettagliatamente l'intero settore del banqueting discutendo degli aspetti tecnico-professionali e soprattutto manageriali coinvolti nella pianificazione, organizzazione, gestione e valutazione di eventi banchettistici, privati e non. Chiude il volume una quarta parte interamente dedicata al dettagliato e professionale studio di un caso aziendale.

Informații despre carte

Titlu complet Banqueting mangement. Strumenti per una corretta gestione e linee guida operative
Limba italiană
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2010
Număr pagini 200
EAN 9788820343439
ISBN 8820343436
Codul Libristo 13278994
Editura Hoepli
Greutatea 420
Dimensiuni 170 x 240 x 14
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo