Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Ayurvedic Science of Food and Nutrition

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte Ayurvedic Science of Food and Nutrition Sanjeev Rastogi
Codul Libristo: 02200235
Editura Springer-Verlag New York Inc., ianuarie 2014
Ayurveda is widely considered to be one of the oldest health care traditions still in practice today... Descrierea completă
? points 318 b
640 lei
În depozitul extern în cantități mici Expediem în 12-17 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


Management of Change in Government A.F. Leemans / Carte broșată
common.buy 1.095 lei
Aventures du Capitaine Hatteras Jules Verne / Copertă tare
common.buy 312 lei
Lehrbuch und Audio-CD Hermann Große-Jäger / Carte broșată
common.buy 113 lei
Biology of Cellular Transducing Signals Jack Y. Vanderhoek / Carte broșată
common.buy 324 lei
Chronicle of Permutation Statistical Methods Kenneth J. Berry / Copertă tare
common.buy 640 lei
Making of the Test Ban Treaty Ronald Terchek / Copertă tare
common.buy 920 lei
Handbuch fur Schmetterlings-Sammler Alexander Bau / Carte broșată
common.buy 465 lei
Dia Inicial Alfredo Noriega / Carte broșată
common.buy 179 lei
Beyond Corporate Social Responsibility Jedrzej George Frynas / Carte broșată
common.buy 276 lei
Consumer Protection Law Geraint Howells / Carte broșată
common.buy 400 lei
Conceptual Structures: From Information to Intelligence Madalina Croitoru / Carte broșată
common.buy 329 lei
Menschenzauber Katja Fauser-Nagel / Carte broșată
common.buy 51 lei

Ayurveda is widely considered to be one of the oldest health care traditions still in practice today. Originating in India over 3,000 years ago, it is now increasingly recognized and practiced globally including in many European countries and the United States.§Food and nutrition play a crucial role in the health care wisdom of Ayurveda. The Ayurvedic Science of Food and Nutrition discusses the various principles of healthy eating as prescribed by Ayurveda. Divided into three sections, it addresses the fundamentals, the clinical applications, and the future challenges of Ayurveda. Specifically, the book discusses issues such as the concept of diet, the use of food as medicine, especially to treat diabetes and cancer, convalescent food practices, and fasting therapy. §The Ayurvedic Science of Food and Nutrition is unique in that it is one of the only books to investigate the scientific rationale behind Ayurveda, enabling this health care tradition to potentially be incorporated into a Western clinical practice model when this latter conventional therapy is found to be ineffective.§

Informații despre carte

Titlu complet Ayurvedic Science of Food and Nutrition
Limba engleză
Legare Carte - Copertă tare
Data publicării 2014
Număr pagini 176
EAN 9781461496274
ISBN 1461496276
Codul Libristo 02200235
Greutatea 452
Dimensiuni 238 x 163 x 17
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo