Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Ayib, Ethiopian Cottage Cheese

Limba englezăengleză
Carte Carte broșată
Carte Ayib, Ethiopian Cottage Cheese Binyam Engidasew
Codul Libristo: 06929577
Editura LAP Lambert Academic Publishing, noiembrie 2011
Ayib is acid-heat coagulated cottage type cheese popular in almost all parts of Ethiopia. It is made... Descrierea completă
? points 140 b
312 lei -9 %
282 lei
În depozitul extern Expediem în 8-10 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
Neon Genesis Evangelion 3-in-1 Edition, Vol. 1 Yoshiyuki Sadamoto / Carte broșată
common.buy 100 lei
top
Rascal Does Not Dream of Bunny Girl Senpai (manga) Hajime Kamoshida / Carte broșată
common.buy 108 lei
Introductory Grammar of Amharic Wolf Leslau / Carte broșată
common.buy 404 lei
Coltrane: Chasin' The Trane J. C. Thomas / Carte broșată
common.buy 106 lei
Rastafari Notes & H.I.M. Haile Selassie Amharic Bible Ras Iadonis Tafari / Carte broșată
common.buy 109 lei
Felder's Elementary Principles of Chemical Processes Richard M. Felder / Carte broșată
common.buy 345 lei
Supreme Siddhi of Mahamudra Sean Price / Copertă tare
common.buy 110 lei
History of Written Oromo Literature to 1991 Tesfaye Tolessa Bessa / Carte broșată
common.buy 399 lei
Klassik Komix MINI KOMIX / Carte broșată
common.buy 61 lei
Mea Culpa. [a Novel.] Amelia Perrier / Carte broșată
common.buy 128 lei
Kinetics of Homogeneous Multistep Reactions Friedrich G. Helfferich / Copertă tare
common.buy 1.145 lei
Microarray Image Analysis Xiaohu Liu / Copertă tare
common.buy 1.201 lei
Eat, Sleep, Poop Scott W. Cohen / Carte broșată
common.buy 85 lei

Ayib is acid-heat coagulated cottage type cheese popular in almost all parts of Ethiopia. It is made from defatted fermented milk (Arera) after the production butter. It is served with a number of sauses to be taken with either Injera or bread. However, it has a short shelf-life of 2-3 days under room temperature. More shelf-life would mean more income and food from reduced post-harvest loss in milk and milk products for the smallholder milk producers. This book has three parts. The first one reviews previous works on traditional milk processing in Ethiopia in general and Ayib making in particular. Second one describes its traditional processing and quality in Shashemene area, southern part of Ethiopia. Third one is about an experiment made to investigate the role of adding rue and garlic juices on the sensory quality and shelf-life of Ayib. Results presented in this book are first hand information and base both indigenous knowledge and innovative way of enhancing the microbial quality and shelf-life of Ayib.

Informații despre carte

Titlu complet Ayib, Ethiopian Cottage Cheese
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2012
Număr pagini 128
EAN 9783848446483
Codul Libristo 06929577
Greutatea 209
Dimensiuni 150 x 220 x 8
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo