Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Aydin Gastronomy: Istanbul Aydin University Fine Arts Faculty

Carte Aydin Gastronomy: Istanbul Aydin University Fine Arts Faculty Kamil Bostan
Codul Libristo: 19695656
Cream is a valuable dairy product used both freshly and in preparation of foodstuffs, especially pas... Descrierea completă
? points 62 b
125 lei
În depozitul extern Expediem în 14-18 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


MIND OVER BODY; LETTERS TO A FRIEND - Anonymous / Copertă tare
common.buy 195 lei
SANTA CRUZ COUNTY, CALIFORNIA: ILLUSTRAT Anonymous / Copertă tare
common.buy 194 lei
HOW TO PREACH WITH POWER WILLIAM HENRY YOUNG / Copertă tare
common.buy 231 lei

Cream is a valuable dairy product used both freshly and in preparation of foodstuffs, especially pastry. Although it is obtained from heat-processed milk, it may contain high number of microorganisms. This microflora affects average life of cream and cr

Informații despre carte

Titlu complet Aydin Gastronomy: Istanbul Aydin University Fine Arts Faculty
Autor Kamil Bostan
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2018
Număr pagini 78
EAN 9781642261035
ISBN 1642261033
Codul Libristo 19695656
Greutatea 204
Dimensiuni 216 x 280 x 5
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo