Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

At the Chef's Table

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte At the Chef's Table Vanina Leschziner
Codul Libristo: 09235701
Editura Stanford University Press, iunie 2015
This book is about the creative work of chefs at top restaurants in New York and San Francisco. Base... Descrierea completă
? points 99 b
199 lei
În depozitul extern în cantități mici Expediem în 12-17 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


Environment and Politics Professor Timothy Doyle / Copertă tare
common.buy 1.174 lei
Der Islam im Morgen- und Abendland - 2. Band A. Müller / Carte broșată
common.buy 240 lei
Das KMU-Handbuch Marc Grüninger / Copertă tare
common.buy 155 lei
Murder in a Cathedral Ruth Dudley Edwards / Carte broșată
common.buy 101 lei
Vaughan Williams and the Vision of Albion Wilfrid Mellers / Copertă tare
common.buy 274 lei
Religion Under Attack Nigel Leaves / Carte broșată
common.buy 114 lei
Musician's Secret Litty Mathew / Carte broșată
common.buy 61 lei
Green Polyurethanes & Biocomposites Hyoe Hatakeyama / Copertă tare
common.buy 1.627 lei
Zuruckforderung der Denkfreiheit Johann Gottlieb Fichte / Carte broșată
common.buy 48 lei
Plant Virus and Viroid Diseases in the Tropics K. Subramanya Sastry / Carte broșată
common.buy 984 lei
Misericordia Benito Pérez Galdós / Carte broșată
common.buy 64 lei

This book is about the creative work of chefs at top restaurants in New York and San Francisco. Based on interviews with chefs and observation in restaurant kitchens, the book explores the question of how and why chefs make choices about the dishes they put on their menus. It answers this question by examining a whole range of areas, including chefs' careers, restaurant ratings and reviews, social networks, how chefs think about food and go about creating new dishes, and how status influences their work and careers. Chefs at top restaurants face competing pressures to deliver complex and creative dishes, and navigate market forces to run a profitable business in an industry with exceptionally high costs and low profit margins. Creating a distinctive and original culinary style allows them to stand out in the market, but making the familiar food that many customers want ensures that they can stay in business. Chefs must make choices between these competing pressures. In explaining how they do so, this book uses the case study of high cuisine to analyze, more generally, how people in creative occupations navigate a context that is rife with uncertainty, high pressures, and contradicting forces.

Informații despre carte

Titlu complet At the Chef's Table
Limba engleză
Legare Carte - Copertă tare
Data publicării 2015
Număr pagini 272
EAN 9780804787970
ISBN 0804787972
Codul Libristo 09235701
Greutatea 524
Dimensiuni 160 x 239 x 22
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo