Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Art of Romanian Cooking

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte Art of Romanian Cooking Galia Sperber
Codul Libristo: 04814291
Editura Pelican Publishing Co, aprilie 2002
For thousands of years, Romania, the easternmost outpost of the Roman Empire, was traversed by a num... Descrierea completă
? points 57 b
131 lei -11 %
116 lei
În depozitul extern în cantități mici Expediem în 10-14 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
The Silva Mind Control Method (Pocket) José Silva / Carte broșată
common.buy 66 lei
top
The Power Of Positive Thinking Norman Vincent Peale / Carte broșată
common.buy 77 lei
top
Pokemon Adventures (Red and Blue), Vol. 2 Hidenori Kusaka / Carte broșată
common.buy 48 lei
top
Tava / Copertă tare
common.buy 157 lei
top
Art of Reading Minds FEXEUS HENRIK / Carte broșată
common.buy 65 lei
top
Tasty. Healthy. Cheap. / Carte broșată
common.buy 82 lei
Taste of Romania, Expanded Edition Nicolae Klepper / Carte broșată
common.buy 112 lei
Opera of Bartolomeo Scappi (1570) Terence Scully / Carte broșată
common.buy 266 lei
Blackwater Ren Graham / Carte broșată
common.buy 79 lei
Dark Psychology James W. Williams / Carte broșată
common.buy 87 lei
Mind of the Leader Nick Hamilton / Copertă tare
common.buy 142 lei
Carpathia Irina Georgescu / Copertă tare
common.buy 140 lei
Romanian Cookbook Community Center Romanian / Carte broșată
common.buy 133 lei

For thousands of years, Romania, the easternmost outpost of the Roman Empire, was traversed by a number of tribes in search of riches or land to claim. In much the same way that these people's language became absorbed, they left behind many traces of their own ways of preparing food for a lasting influence on Romanian cooking. This cookbook provides a solid introduction to a fascinating cuisine that blends Turkish, Hungarian, Greek, Slavic, and French influences into a cooking style that is at once earthy, complex, and satisfying, but is also easy to prepare. This book features recipes for appetisers for a wonderful light meal, such as papanasi prajiti (savoury fried cheese patties) or croquette din salam (salami croquettes). There is a tremendous array of soups, ranging from a mouth-watering creamy potato soup to the six variations of borscht. Fish lovers will enjoy such delights as Russian-style trout, and the meat recipes include chicken (try fried chicken with garlic sauce), duck, veal, and the ubiquitous beef. And don't forget dessert! The Othello torte is not to be missed, and the fragrance of rose jam alone makes it worth preparing. Altogether, the over 200 recipes in this book represent traditional and family recipes for home and special-occasion dining collected by Romanian native Galia Sperber, with reflections on her family and her native land.

Informații despre carte

Titlu complet Art of Romanian Cooking
Limba engleză
Legare Carte - Copertă tare
Data publicării 2002
Număr pagini 208
EAN 9781565549296
ISBN 1565549295
Codul Libristo 04814291
Greutatea 404
Dimensiuni 147 x 222 x 25
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo