Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Antimicrobial Methods for the Use in Contact with Food

Limba englezăengleză
Carte Carte broșată
Carte Antimicrobial Methods for the Use in Contact with Food Yvonne Ilg
Codul Libristo: 06969985
Silver and ionization are used in many applications involving contact with perishable food. Their ge... Descrierea completă
? points 170 b
341 lei
În depozitul extern Expediem în 14-18 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


Comic Book Nation Bradford W. Wright / Copertă tare
common.buy 324 lei
Grundlagen Und Methoden Aufsuchender Jugendarbeit Franz J. Krafeld / Carte broșată
common.buy 381 lei
Uteruz, Escultura Habitable de Kiyoto Ota Kiyoto Ota / Carte broșată
common.buy 289 lei
Laws Relating to Labor Mas State Board of Labor and Industries / Carte broșată
common.buy 90 lei
Danish Grammar for Englishmen Edited By T G Repp Rasmus Rask / Copertă tare
common.buy 165 lei
English Historical Facts, 1603-88 John Wroughton / Copertă tare
common.buy 648 lei
Die demotischen Tempeleide Ursula Kaplony-Heckel / Copertă tare
common.buy 497 lei
Practicing Hospitality Lisa Tatlock / Carte broșată
common.buy 88 lei
Mesure de la Comp titivit Des Jeunes Ruraux Inoussa Waongo / Carte broșată
common.buy 257 lei
Einfuhrung in Eine Analytische Rechtslehre Jürgen Rödig / Carte broșată
common.buy 267 lei
curând
Globalization and Conflict Robert G. Patman / Carte broșată
common.buy 381 lei

Silver and ionization are used in many applications involving contact with perishable food. Their general antimicrobial activity at standard conditions (e.g. JIS Z 2801) is described in several publications. However, the specific conditions encountered in the perishable food supply chain, such as low temperatures or prevalent microorganisms are not considered in these tests. Furthermore, studies on the influence of food residuals on the rate of bactericidal activity are rare. Thus, the objective of this thesis was the assessment of antimicrobial methods with regard to their ability to reduce airborne and surface bacteria during processing and storage of perishable food. In particular, possible influencing factors on the rate of antimicrobial activity were investigated, such as temperature, food residuals and microflora. Based on the results, an evaluation scheme was developed for the assessment of antimicrobial techniques with regard to the prevailing requirement profiles for the respectively application area.

Informații despre carte

Titlu complet Antimicrobial Methods for the Use in Contact with Food
Autor Yvonne Ilg
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2010
Număr pagini 104
EAN 9783838121437
ISBN 3838121430
Codul Libristo 06969985
Greutatea 163
Dimensiuni 152 x 229 x 6
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo